SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Veren ve Alan Eli Buluşturuyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteren Malatya Gönül Birliği Derneği yöneticileri, milletvekili Şahin'le birlikte Orduzu beldesinde yapılacak yardımlarla ilgili olarak Belediye Başkanı Cumali Ekin'le görüştü.

Ziyaret ve görüşmeye ilişkin dernekten yayınlanan bülten şöyle:

"İstanbul merkezli Malatya Gönül Birliği Derneği Başkanı Ramazan Bulum, dernek yöneticileriyle Orduzu’yu ziyaret etti.

Ak Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, Malatya Gönül Birliği Başkanı Ramazan Bulum ve Dernek yöneticileri, Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin’i makamında ziyaret ettiler. Ziyaret sebeplerinin Orduzu’da tespit ettikleri ailelere yardım etmek ve Orduzu Belediyesinin projesini hazırladığı gasilhaneyle ilgili bilgi almak olduğunu söyleyen Dernek Başkan Yardımcısı Eyüp Tuncer şunları kaydetti: “ Derneğimiz, İstanbul’daki Malatyalı işadamlarıyla Malatya’daki ihtiyaç sahibi insanlarımız arasında köprü görevi yapmak için kurulmuştur. Biz, veren el ile alan eli buluşturmayı görev edindik. Bu çerçevede çalışmalarıyla takdir ettiğimiz Orduzu Belediye Başkanımız Sayın Cumali Ekin kardeşimiz de İstanbul’a gelerek Kasabasındaki ailelerle ilgili bizi bilgilendirdi ve bu arada bir gasilhane ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti. Biz de, Başkanımızın bize bildirdiği 250 kişiye yardımlarını ulaştırmak istedik. Bu arada projesi hazırlanan Gasilhane yapımınında gerekli olan malzemeleri tespit edip İstanbul’da oturan Malatyalı işadamlarını bilgilendireceğiz. İnşallah diğer gelişimiz gasilhaneyle ilgili olacaktır.”

Daha sonra söz alan Ak Parti Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, kendisinin de Malatya Gönül Birliği Derneği’ne üye olduğunu ve Derneğin hayırlı işlere verdiği destekle tanındığını kaydetti. Şahin, Orduzu Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiğini ve böyle giderse yakın bir zamanda kasabanın Malatya’nın gözdesi olacağını söyledi. Orduzu’ya her türlü yardımın yapılması için çeşitli girişimlerde bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin de gelen konuklara, Orduzulu ihtiyaç sahiplerine yapacakları yardım ve gasiilhane yapımında yapacakları yardımlar için teşekkür etti.

Daha sonra biri Aslantepe Mahallesinde diğeri Çarşıbaşı Mahallesinde oturan iki aileye yardımlar teslim edildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız