SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vergi Haftası' Ziyareti

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:44
'Vergi Haftası' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

24. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında, Hasan Varol İlkokulu ile Ahmet Parlak Ortaokulu'ndan öğrenciler, geldikleri Maliye binasında Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan’ı ziyaret etti. 

Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Özkan, “Eğitimden alt yapıya, sağlığa, güvenliğimize, sosyal hizmetlere yönelik devletin yapmış olduğu tüm hizmetlerin en temel kaynağı vergilerdir. Vergi Haftası'nın temeli de toplumda daha sağlıklı vergi bilincini oluşturmak ve vergiyi gönüllü ödeme alışkanlıklarını geliştirmektir. Biz Vergi Haftası'nda bu bilinci geliştirmek için yarının büyükleri olan öğrencilerimize çok önem veriyoruz. Bu hafta nedeniyle okullarımızda konferanslarımızı veriyoruz. Öğrencilerimizi dairemize davet ederek, yapılan hizmetleri anlatıyoruz” dedi.

Özkan daha sonra, öğrencilerden gelen çeşitli sorulara yanıt verdi. Özkan, Vergi Haftası nedeniyle, sembolik olarak koltuğunu öğrencilere devretmek istedi. Ancak Ahmet Parlak Ortaokulu’ndan aynı anda Sema Çiçekçe ile Ayşenur Koç başkan olmak isteyince, Özkan her iki öğrenciyi de kırmayarak, koltuğuna birlikte oturtturdu.

Öğrencilerle sohbet eden Özkan, misafirlerine hediye vererek uğurladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız