SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vergi Herşeyden Üstündür"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:51:56
A- A+ PAYLAŞ
 
Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ile Vergi Denetim Kurulu Malatya Grup Başkanı Vergi Müfettişi Şibli Güneş'i, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve oda başkanları ziyaret etti. 
 
"VERGİYİ HERŞEYDEN ÜSTÜN TUTARIZ"
 
MESOB Başkanı Şevket Keskin, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, "Esnaf ve sanatkârlar sosyal barış ve sosyal güvencenin, toplumun temel odaklarıdır. Biz esnaf ve sanatkarlar olarak devletin vergisini her şeyden üstün tutarız. Kazancımız kadar vergi seve seve vermeye hazırız. Vergisi verilmeyen kazanç bizde helal sayılmaz. Gönülle, vergimizle her zaman sizlerin yanınızdayız" ifadelerini kullandı. 
 
"NAZİK VE KİBAR DAVRANILACAK"
 
Güneş, ise konuşmasında, "Eski olumsuz intiba hiç bir zaman olmayacağını söyleyebilirim. Kanunlar çerçevesinde müfettişler incelemesini gerçekleştirirler. Ama hiç şüphesiz, bunu gerçekleştirirken, ikili ilişkileri, müfettiş ile mükellef arasındaki diyalogun çok üst düzeyde, oldukça sağlıklı bir şekilde olması gerektiğini, nazik, kibar bir şekil de mükellefe davranılacağını söylüyoruz" diye konuştu. 
 
"UYUM ÇOK ÖNEMLİ"
 
Vergiye karşı gönüllü uyumun önemine değinen Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan ise, " Vergi çok hassas olduğu için gönüllü uyumda çok önemli. Esnafımızla alakalı olarak ta biz hep bu çerçevede faaliyetlerimizi yürüttük. Olabildiğince gönüllülük çerçevesinde olsun iş ve işlemlerimiz. Bu anlamda her fırsatta sizlerle ve odalarınızla temas halinde olduk" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız