SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vergi Rekortmenliği Onur"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:47:40
A- A+ PAYLAŞ

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı, “Bugün Malatya istihdamda da, ticarette iyi gitmiyor diye düşünüyorum, görüyorum” dedi.

Gözde Sağlık Grubu’nun geleneksel olarak basın mensuplarına yönelik olarak düzenlemiş olduğu iftar programı Sıtmapınarı Gözde Hastanesi’nin kafesinde gerçekleştirildi.

Dr. Kenan Kalı, şirketleri Ultra Emar Sağlık Merkezi Şirketi'nin 2014 yılı vergilendirme döneminde 3.108.955,45 TL'lik vergi tahakkukuyla yeniden Kurumlar Vergisi rekortmeni olması ile ilgili olarak ise, “Gözde Grubunu kurarken, en önemsediğim iki konu vardı; Türkiye’nin temel sorunu vergi ve ikinci temel sorunda istihdamdı. Bu anlamda Gözde Grubu yaratmış olduğu  istihdamla, bugün bin 500’ü aşan çalışma arkadaşı ile beraber bir büyük grup haline geldi ve 10 yılı aşkın süredir vergi birinciliğini de bırakmaması bizi onurlandırıyor. Şunu da söylemek istiyorum, Malatya’da başaramadığımız şeylerden birisi de şu; basında ve reklam çalışmaları ben çok önemsiyorum. Buradan da iş dünyasına söylüyorum, basının bir ferdi olarak söylüyorum, reklama ve tanıtıma ağırlık vermeyen hiçbir grup gerçek büyüklüğüne hiçbir zaman ulaşamaz. Bu anlamda da reklam kurumlarını ve basın kurumlarının ayrıca bir önemi çıktı. Çünkü sizler her zaman yanımızda oldunuz. Biz büyürken beraber büyüdük. Biz her kurumun reklam ve tanıtım bütçesini, iş geliştirme bütçesini göz önünde bulundurmasını özellikle rica ediyorum. Çünkü bugün Malatya istihdamda da, ticarette iyi gitmiyor diye düşünüyorum, görüyorum. İnşallah bunu daha iyi noktalara taşırız. Vergi rekortmeni olmak bir onur madalyası bizim için. Her yıl bunu onurla en yüksek yerde muhafaza ediyoruz” diye konuştu. 

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise,  her yıl Ramazan ayında Gözde Sağlık Grubu tarafından geleneksel olarak basın mensuplarına yönelik olarak iftar programı yapıldığını ve bu etkinliğin samimi bir ortamda geçtiğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız