SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vergilerde Son Gün Hatırlatması

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:55:58
Vergilerde Son Gün Hatırlatması
A- A+ PAYLAŞ

Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergilerinin 1. taksit ödeme süresinin 30 Mayıs 2014 Cuma günü sona ereceğini bildirildi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, vergi mükelleflerinin cezalı duruma düşmemeleri için, ödemelerini son ödeme tarihinden önce yapmaları uyarısında bulunuldu. Ödemelerin internet üzerinden de yapılabildiği hatırlatılan açıklamada şunlara yer verildi:

“Vatandaşlarımız, ödemelerini belediyemizin resmi web sitesi olan www.malatya.bel.tr adresinde bulunan e-belediye butonunu tıklayarak kredi kartı ile günün 24 saati güvenli ödeme yapabilirler.

Yine belediyemiz veznelerine mesai saatlerinde gelerek ister nakit, ister kredi kartı ile vergilerini ödeyebilirler. Vatandaşlarımız Büyükşehir belediyemizle anlaşması bulunan Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bank veznelerine de gerekli ödemeleri yapabilirler.

Mükelleflerimizin gecikme bedeli ödememek için 30 Mayıs Cuma gününe kadar ödemelerini yapmaları önemle duyurulur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız