SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Verilen Kömür Kalitesiz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Teşkilatı, yaz ziyaretleri kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretler çerçevesinde AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AKP İl Başkanı Mustafa Şahin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi.
Önce Vatan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, "Derneğimizi ziyaretinden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerinizin devam etmesini canı gönülden istiyoruz. Ziyaretlerimizde eksik ve noksanlarımızı da sizlere ileteceğiz. Şehit ve gazi yakınlarının duasını alacaksınız. Tabi birkaç sıkıntımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Ramazan ayı içerisindeyiz. Valilik ve Belediyemizin bizlere yardımları oluyor. Belediye Başkanımızın verdiği yardımlar çok cüzi yardımlar. Bir de kömür yardımı yapılıyor ama kömür iyi değil, üyelerimiz memnun değil. Şehit ve gazi yakınlarımız ihtiyar, gazilerimiz protezli, bazen banka da işleri oluyor. Bunlara yardımcı olması için bir görevlinin orada bulundurulmasını istiyoruz. Askeri Şehitlikte su sorunumuz var. Oraya sondaj vurulup, su sorununun giderilmesini istiyoruz. Bir de TOKİ'den şehit ailelerine konut verilmesi talebimiz var" dedi.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, "Siz analarımız ve babalarımız evladını şehitlik mertebesiyle uğurladınız, sizlere en derin saygılarımızı sunuyorum ve her zaman emrinizde olduğumu bilmenizi istiyorum. Biz, bu ülkenin evlatları olarak, vatanımız söz konusu olduğunda seve seve canımızı vereceğimizi çok iyi biliyoruz. Bir anne olarak annelerin üzülmemesini ve kan dökülmemesini istiyorum. Devletimizin şehit ve gazi yakınlarına mutlaka yapılması gereken işleri yapmaya gayret ettiğini görüyoruz. Ben isteklerinizi yetkililerimizle paylaşacağım. Taleplerinizin yerine getirilmesi için çalışacağım" diye konuştu.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin de, annelerin gözyaşlarının dinmemesi için bir adım atıldığını ifade ederek, "Bugüne kadar Başbakanımızın bugüne kadar yaptığı güzel çalışmalardan birisi olarak görüyoruz. Burada hiçbir şehidimizin canını sızlatacak ve ailelerini mağdur edecek bir adımın atılmasına bizlerde tahammül edemeyiz. Temennimiz akan kan ve gözyaşının dinmesidir. Bizim üzerimize düşen ne varsa yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız