SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Verilen Sözler Tutulmadı'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Kaplan, futbolculara verilen sözlerin tutulmadığını savundu.

Futbolcuların kafa olarak sahada olmadıklarını kaydeden Kaplan, "Kırşehirspor maçıyla ilgili konuşulacak hiçbir şey yok. Kötü bir mağlubiyet aldık. Futbolcular beden olarak sahada olsa da kafa olarak sahada değildi. Kötü gidişin en büyük nedeni futbolcuların kafa olarak bitmiş olmaları. Çünkü 3-4 aydır bu çocuklara verilen sözler yerine getirilmemiş. Futbolcuların hepsi genç ve ceplerinde bir lira paraları yok. Tesiste yemek bile çıkmıyor" dedi.

"BİRİLERİNİN TAKIMA SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR"

Kaplan, genç futbolculara destek verilmesi gerektiğini ifade ederek, "Malatya'da gerçek Malatyasporlular var. Yemek ve kahvaltı anlamında destek veriyorlar. Ama bunlar yeterli olmuyor. Malatyaspor büyük bir camia ve bu kulübe sahip çıkılması gerekiyor" diye konuştu.

"BİR DAHA BU MALATYASPOR OLMAZ"

Malatyaspor'un içinde bulunduğu durumun kendilerini üzdüğünü belirten Mehmet Kaplan, "Malatyaspor'un bu durumda olmaması lazım. Yarı bir Malatyalı olarak bu duruma çok üzülüyorum. Kırşehirspor maçı sonrası sabaha kadar uyuyamadım. Bir daha bu Malatyaspor'u kimse bulamaz. Futbolcular mağdur. Takıma sahip çıkılmalı" şeklinde konuştu.

TAKIM SALI GÜNÜ TOPLANACAK

Kırşehirspor maçı sonrası teknik heyet ve futbolculara bir günlük izin verildi. İstanbulspor ile Perşembe günü deplasmanda karşılaşacak olan Malatyaspor salı günü toplanarak çalışmalara başlayacak. Çarşamba günü İstanbul'a gidecek olan Sarı-kırmızılı ekip, son çalışmasını yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.
Bahçelievler İl Özel İdare Stadyumu'nda 13.30'da oynanacak olan müsabakayı Hüseyin Çiftsüren, Muhammet Çekin ve Mithat Levent hakem üçlüsü yönetecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız