SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Verimli Bir Geziydi..'

A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Celal Berktaş, genel başkan Deniz Baykal'ın hafta sonunda Malatya'ya yaptığı ziyareti değerlendirdi.

Berktaş, parti merkezinde düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımız Deniz Baykal ve beraberinde;

Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekili Sayın Bihlun Tamaylıgil, Ankara Milletvekili Sayın Yılmaz Ateş, Genel Sekreter Yardımcısı İstanbul Milletvekili hemşerimiz Sayın Mehmet Sevigen , MYK Üyelerimizden İzmir Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Susam, Sayın Ali Kılıç, Sayın Sırı Özbek, Malatya Milletvekilimiz Sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve PM Üyelerimiz Sayın Yusuf Kenan Doğan ve Sayın Avni Aksu’dan oluşan kalabalık bir heyetle geçtiğimiz Cumartesi günü şehrimize gelerek Arguvan , Hekimhan ilçelerinde, Hasan Çelebi, Güzelyurt, Fethiye Beldelerinde ve Yamaç mahallesinde hemşehrilerimizle kucaklaştı , dertlerini dinledi.

Ayrıca Malatya’mızda faaliyet gösteren 42 Sivil Toplum Örgütlerinin çok değerli Başkanlarıyla Altın Kayısı Oteli’nde düzenlenen Malatya’mızın sorunları ve çözüm önerileri konulu toplantıya katıldı. Toplantıya katılan örgüt Başkanlarından 19 arkadaşımız söz alarak Genel Başkanımıza Malatya’nın, ülkenin ve temsil ettikleri meslek guruplarının sorunları hakkında görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Sayın Genel Başkanımız dile getirilen her soruna ayrı ayrı değindi, partimizin görüşünü ve çözüm önerilerini açıkladı. Katılımcılar bu toplantının çok faydalı geçtiğini , Genel Başkanımızın değerli fikirlerinden faydalandıklarını belirterek teşekkür ettiler, Genel Başkanımız da tüm katılımcılara bu duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkürlerini bildirdi.,

Ziyaret ettiğimiz ilçe, belde ve mahallelerde halkın sorunlarını dinledik, halkla iç içe olduk, çok sıcak çok candan karşılandık. Özellikle Arguvan Türkü Festivalinde alanı dolduran on binlerin Sayın Genel Başkanımıza göstermiş olduğu ilgi, alaka ve sevgiden dolayı Başta Genel Başkanımız olmak üzere hepimiz çok büyük mutluluk duyduk.
Sayın Genel Başkanımız, Arguvan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kızılay’ın Kültür Merkezi olup da Kültür Evi olmayan bir ilçe tanımlamasından hareketle, Milletvekilimiz Sayın Ferit Mevlüt Aslanoğlu’na Devlet imkanlarının sonuna kadar kullanarak, olmaz ise kendi arkadaş, dost ilişkilerini kullanarak, Arguvan’ın adına layık bir Kültür Merkezini en kısa zamanda yaptırması talimatını verdi. Ayrıca buranın açılışına geleceğini belirtti.

Bende buradan İl örgütü olarak tüm katılımcılara, Sivil Toplum Örgütlerine , İlçe Başkanlarıma, Belediye Başkanlarıma, İl Genel Meclis Üyelerime, tüm Yönetici arkadaşlarıma Milletvekilimiz Sayın Mevlüt Aslanoğlu’na Parti Meclisi Üyemiz Sayın Yusuf Kenan Doğan’a, Adıyaman, Şanlırfa ve Elazığ İl Başkanlarıma, hemşerimiz CHP İstanbul İl Sekreteri Sayın Battal İlgezdi’ye , CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Sayın Erol Şahin’e, Üsküdar İlçe Başkanı Sayın Doğan Tekel’e, tüm partililerime Genel Başkanımızın Malatya programını sonuna kadar takip eden çok değerli basın emekçilerine, Emniyet Teşkilatına , Jandarma teşkilatına ve Malatya halkına teşekkür ediyorum.

Bu gün bildiğiniz gibi Miraç Kandili. Tüm İslam aleminin Kandilini en içten dileklerimle kutlar , ülkemize hayırlar getirmesini dilerim."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız