SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Verimli ve Hızlı Hizmet İçin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:29:17
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, hizmetlerin daha verimli ve hızlı bir şekilde halka ulaşmasını sağlamak adına fiziki yapılanma çerçevesinde başlattığı çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis etti.

Kiltepe Mahallesinde Yeşilyurt Belediyesine ait yedi dönümlük arsa üzerine 500 m2 kapalı alana sahip, tek kat olarak inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binasında her hizmet bölgesine ait odalar, toplantı odası, yemekhane, soyunma odaları bulunuyor. 

Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin, Meltem Kavuk, Mehmet Çınar, Muammer Zafer, R. Murat Türksoy ve Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahattin Üzmez, Temizlik İşleri Müdürü Adem Bedir Ergül ve Birim Müdürleriyle birlikte hizmet binasınınsın hizmete başlaması dolayısıyla incelemelerde bulundu. 

BAŞKAN POLAT, “VERİMLİ VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIMIZIN HALKIMIZA KOLAYCA ULAŞMASINI AMAÇLIYORUZ”

82 mahallesi ve 300 bine yakın nüfusuyla birçok kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt ilçesinde hizmet anlayışının kaliteli bir şekilde halka ulaşması için yeni hizmet binalarına ihtiyaç duyduklarını ifade eden Başkan Polat, “İlçemizin temizliğinden sorumlu olan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün kullanımı için yapılan yeni binamız hayırlı olsun” dedi. 

Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli personellerin çalışma ortamını rahatlatmanın yanı sıra makine parkının daha güzel olabilmesi adına yapımı tamamlanan hizmet binasının faaliyete geçtiğini ifade eden Başkan Polat, “Belediyemizin hizmet birimlerinin daha güzel koşullarda çalışma ortamına ulaşması için fiziki yapılanma kapsamında yeni binalarımızı hizmete açmaya devam ediyoruz. İlçemizin daha temiz ve sağlıklı hayat koşullarına sahip olması için gece-gündüz demeden çok yoğun bir mesai yapan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün temel ihtiyaçlarına cevap verecek hizmet binasını Kiltepe –Yeşiltepe mahallemizin sınır bölgesinde belediyemize ait yedi dönümlük alan üzerine inşa ettirdik. Çok kısa zaman içerisinde hem inşaatı hem de çevre düzenlemesinin yapım işi tamamlanan binayı teslim aldıktan sonra Temizlik İşleri Müdürlüğümüz buraya taşındı. Binanın içerisinde yemekhane, toplantı ve soyunma odaları olacak. Önceki dönemlerde iki farklı noktada yemek ihtiyacı karşılanan personellerimiz yeni binada yemeklerini rahatça yiyebilecek ve dinlenebilecekler. Müdürlüğümüze ait araçların bakım ve onarımı buradaki kademede yapılacak. Bütün çalışmaların tek bir noktaya toplanması hizmetlerin daha verimli ve hızlı olmasını sağlayacak. Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizde binanın çevre düzenlemesine devam ediyorlar. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün yeni binası hayırlı olsun, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Yeşilyurt ilçesinin daha gelişmesi ve büyümesi için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini vurgulayan Başkan Polat, “Yeşilyurt bizim büyüyen sevdamızdır, Yeşilyurt bizim aşkımız, ilçemize her geçen gün daha fazla nasıl hizmet edebiliriz derdimiz sıkıntımız bu çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Başkan Polat’ın gelişi esnasında yeni idari banının hayırlı olması temennisinde bulunan personeller dualarla kurban kesti.  Kesilen kurban ile yapılan yemek personellerin idari binadaki ilk yemeği olarak ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız