SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Verimliliği Artırma Projesi' Tamamlandı

A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Milli Prodüktivite Merkezi (MPM) tarafından Malatya'daki işletmeler ve kuruluşlarda verimi artırmaya yönelik olarak başlatılan projenin tamamlandığı, değerlendirme toplantısının 12 Şubat Salı günü Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın da katılımıyla yapılacağı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak TSO'dan şu açıklama yapıldı:

"Projenin sonuç değerlendirme toplantısı 12 Şubat 2008 Salı günü saat 14.00’de Sabancı Kültür Merkezi (istasyon virajı) toplantı salonunda yapılacak, toplantıya Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ında katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Aynı gün saat 10.30’da Halk Eğitim Merkezi eski toplantı salonunda (Atatürk Evi yanı) proje kapsamında yer alan ilköğretim okulları resim yarışması ödül töreni de yapılacak ve dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

Milli Prodüktivite Merkezi’nin Malatya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Malatya’daki imalatçı küçük ve orta boy işletmeler ile kamu ve özel kesim kuruluşlarında verimliliği artırmaya yönelik olarak yürüttüğü araştırma, danışmanlık, eğitim ve tanıtım hizmetlerini kapsayan “ Malatya Verimliliği Artırma Projesi” sonuçlandırıldı. MPM, proje kapsamında teknik çalışmalara ilave olarak, değişik toplum kesimlerine, değişik meslek gruplarına yönelik olarak eğitimler, bilinçlendirme toplantıları ve konferanslar düzenlendi. Sanayi ve Ticaret Bakanı, Malatya Valisi, Belediye Başkanı, MPM Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyelerinin katılacağı toplantı, 12 Şubat 2008 Salı günü saat 14.00’de Sabancı Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda, çalışmaların gerçekleştirildiği kuruluşların yöneticileri de projeye yönelik değerlendirmede bulunacaklar.

Ayrıca, İş-Kur ve MPM işbirliği ile “Engellilerin İstihdamına Yönelik Beceri Kazandırma Eğitimleri” çerçevesinde düzenlenen kurslara katılan kursiyerlere de sertifikaları verilecek.

16.30-19.00 GAP Tekstilde (1.OSB) sanayiciler ve sivil toplum örgütleriyle istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlenecektir. Sanayicilerimizin katılımını beklemekteyiz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız