SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vesayetçi Anlayışa Son Verdik'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:53:33
'Vesayetçi Anlayışa Son Verdik'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, teşekkür ziyaretleri kapsamında AKP il başkanlığını ziyaret ederek partinin çeşitli kademelerindeki yöneticilerle istişare toplantıları gerçekleştirdi. 

İl yönetim kurulu, Battalgazi ilçe yönetim kurulu ve Gençlik kollarının yönetim kurulu üyeleriyle ayrı ayrı toplantılar düzenleyen Milletvekili Mustafa Şahin, AKP Malatya teşkilatlarının önemli bir seçim sürecini atlattığını, ciddi bir çalışma temposu içerisinde, gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Seçim süreci boyunca sadece muhalefet gurubuyla mücadele etmediklerini hatırlatan Milletvekili Mustafa Şahin şunları kaydetti:

“Sahadaki bu ciddi çalışmaların sonucunda Malatya’mız çok şükür yüzümüzü ağartacak ilimizde bir milletvekili kaybına mahal vermeden seçimi atlattı. Ben saha da çalışan bütün kardeşlerimize gönülden teşekkür ederim. Kadirşinas Malatyalı kardeşlerim oynanan oyunları fark ederek bu kirli oyunun bir parçası olmadı. Bütün kardeşlerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Biz 13 yıl boyunca popülist politika yapmadık. Vesayetçi anlayışa son verdik. Ve tümünü birden de reddettik. Biz yalnız muhalefet grubuyla mücadele etmedik. Bunların içerisinde başta kayıt dışı olarak bize en şedit muhalefeti sürdürmeye çalışan Paralel yapı ve diğer gruplarla mücadele ettik”

Milletvekili Mustafa Şahin seçmenlerin büyük çoğunluğunun erken seçim olması yönünde görüş birliğinde olduğunu hatırlattığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Gönül arzu ederdi ki tek başına iktidar olalım ancak bu mümkün olmadı. Siz istediğiniz kadar çalışıp çabalayın Allah’ın bir takdiri ve milletinde bir iradesi var. Demokrasilerde hükümetin değişme yeri sandıktır. Seçilmişlerin imtihan yeri sandıklardır bunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Seçmen bize dedi ki, biz size diğer partililerle uzlaşın diyoruz. Bu bizlere bir mesajdır. Sizi iktidardan men etmiyorum ama tek başınıza da iktidar yapmıyorum mesajını vermiştir. AK Parti bu seçim sonuçlarıyla beraber Türkiye’nin omurgası olduğunu, ana yapısı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bizlerin bundan sonraki hedefi Malatya’mıza gelecek hizmetleri daha üst seviyelere taşımaktır. Tekrar bizlere seçim süresince destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Milletvekili Şahin, Milli iradeye her zaman saygı duyduklarını, bundan sonra da saygı duymaya devam edeceklerini ve AK Parti teşkilatlarının gençlik kollarından kadın kollarına, ana kademeden ilçe teşkilatlarına olası bir erken seçime hazır olduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız