SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vesayeti Kabul Etmiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

 AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Şahin, İlyas Mahallesi'ne yaptığı ziyaretteki konuşmasında, “Siyasi partiler içerisinde muhtarlarla en fazla temasta bulunan partiyiz. Biz buraya gelirken ama muhalefet partisi CHP'nin milletvekilleri Silivri'ye gidiyor. Biz halka gidelim derken, onlar yargıya gidiyor. Başka bir takım karanlık güç odaklarından destek istiyorlar. Bizim yegane uğrayacağımız yer halkımızın kendisidir. Halkımızın temsilcileri olan sizlerinden görüş ve önerileri bizim için büyük önem taşıyor. Biz muhalefet partileri gibi olmadık olmayacağız. Biz mazbatamızı aldıktan sonra koşup Ankara'ya gidip yerleşmedik, yerleşik olmadık. Her hafta sonu bütün milletvekillerimizle beraber geçmiş dönemlerde olduğu gibi hem nöbet uygulamasıyla hem de ziyaretlerimizle her zaman vatandaşımızın yanında olduk. Bundan sonrada halkımızın içerisinde olacağız. Bizim başvuracağımız hakem ve irade halkımızdır. Elbette ki her zaman halkımızla iç içe ve beraber olacağız. Biz halktan başka hiç kimseden medet ummadık ummayacağız. Vesayeti kabul etmiyoruz. AK Parti iktidarları döneminde vesayetçi sistemi elimizin tersiyle ittik. Halkımızın iradesini en iyi şekilde temsil ediyoruz" dedi.

İlyas Mahallesi Muhtarı Süleyman Aksu ise konuşmasında, "Buraya gelerek bizleri mutlu ettiniz. Bundan sonrada bizleri sık sık ziyaret etmenizi istiyoruz" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız