SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Veterinerler Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:59:03
Veterinerler Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Veteriner Hekimler Odası Malatya Şubesi, 12. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 

Veteriner Hekimler Odası Malatya Şubesi, 12. Olağan Genel Kurulunu oda binasında gerçekleştirdi. Seçimde, mevcut başkan Ertuğrul Özdemir ile başkanlığa aday olan Oğuzhan Yeşilgil yarıştı. Mevcut başkan Ertuğrul Özdemir, 69 oy alarak tekrara başkanlığa seçildi. Diğer aday Oğuzhan Yeşilgil ise 15 oy aldı.

Seçim sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Veteriner Hekimler Odası Malatya Şubesi Başkanı Ertuğrul Özdemir, "12. Olağan Genel Kurulda, arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğunun teveccühü ile kazandık. Bizim adımıza bu gerçekten büyük bir başarı. Büyük çoğunluk, bize bir dönem daha oda başkanlığı görevini verdi. Genel kurulda belirttiğimiz gibi odamızın ve mesleğimizin sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde çözmeye çalışacağız" dedi.

Özdemir, odayı kurumsallaştırmak için çalışmalarının olduğunu belirterek, "Mesleğimizle ilgili görevlerimizi yapmakla işimiz bitmiyor. Topluma karşı olan görevlerimizde var. Önümüzde Kurban Bayramı var ve bununla ilgili vatandaşlarımızın kurban alırken dikkat etmeleri gereken hususlarla ilgili açıklama yapacağız. Hayvansal gıdalar ve sağlıkla ilgili bilgilendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kazanan mesleğimiz ve odamız oldu. Bundan sonrada yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Ertuğrul Özdemir'in başkanlığındaki Veteriner Hekimler Odası Malatya Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor; "Nuh Gelegen, Emin Yurtseven, Kemal Yeşilçayır ve Ahmet Tay."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız