SON DAKİKA
SON DEPREMLER

VHO'nun Yeni Başkanı Koşar

0
Güncellendi - 2018-10-15 16:49:59
VHO'nun Yeni Başkanı Koşar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Veteriner Hekimler Odasının 14. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.  10 yıl süreli Malatya Veteriner Hekimler odasının  başkanlık görevini yürüten Ertuğrul Özdemir’in yerini tek aday olarak başkan seçilen Ergün Koşar aldı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz Şehitleri Meclis Salonunda yapılan 14. olağan genel kurulda Malatya Veteriner Hekimler Odası başkanlığına seçilen Ergün Koşar yaptığı konuşmada  veteriner hekimlik mesleğinin önemine değinerek "Dünyanın en eski ve en saygın mesleklerinden olan veteriner hekimlik 1762 yılında ilk olarak Fransa’nın kentinde bilimsel olarak öğretilmeye başlamıştır.  Türkiye’de ise 1842 yılında İstanbul’da eğitim hayatına başlamıştır.  Cumhuriyet dönemiyle beraber 1948 yılında Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi açılmıştır.  Öncelikli olarak açıldığı dönemlerde o dönemlerin önemli askeri ihtiyacı olan atlar ve salgın hastalıklarla mücadele edilirken veteriner hekimler gelinen nokta itibariyle 50’ ye yakın sektöre hizmet eden 26 bin kişilik bir ordu haline dönüşmüştür. Malatya’ da ise 1992 yılında başlayan mesleki oda birliklerimiz bugün itibariyle 191 üyesiyle beraber hem 2 yılda bir yapılan ve bu günde 14. Olağan Genel Kurul Toplantımızı yapmanın onurunu ve gururunu yaşamakta.  Malatya’da gerek kamuda gerek özel sektörde gerekse de kliniksel olarak çalışan fedakâr meslektaşlarımızla beraber gece gündüz demeden hem insan sağlığı hem gıda güvenliği hem de hayvan sağlığı için hizmetler verdik ve veriyoruz vermeye de devam edeceğiz."ifadelerini kullandı.

Başkan Koşar ; "Önümüzdeki dönemde de siz meslektaşlarımızla yapacağımız yenilikçi faaliyetlerimizle beraber hem mesleki olarak daha etkin bir rol üstleneceğiz.  Hem de meslektaşlarımızın sürekli gelişimlerine katkıda bulunacağız.  Oda olarak yerelde Malatya’mızın tarım ve hayvancılık politikalarında daha etkin rol alarak zor günlerde geçen ülkemizi yerli bir üretim politikasına ve gıda bazlı enflasyon oranının yeniden düzene girmesinde yerelde en güçlü desteği vereceğiz."dedi

YÜZDE 10 İNDİRİMSEFERBERLİĞİNE BİR KATKI DA MALATYA VHO'DAN

Ergün Koşar ülke genelindeki indirim seferberliğine katkıda bulunacaklarını ifade etti. "Ülkemiz genelinde başlatılan enflasyona karşı mücadele kampanyasına siz değerli meslektaşlarımın da onayıyla başta tedavi aşamaları olmak üzere 2018 yılı faaliyet fiyat kararnamemizdeki fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim yaparak kampanyaya destek vermeyi ve veterinerler hizmet alanındaki bu desteğin de ülkemiz genelinde Malatya’mızdan başlatıldığını buradan kamuya duyurmak istiyorum."diye konuştu.

Ergün Koşar Başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Başkan Ergün Koşar, Ekrem Ayaz, Muharrem Kutlu, Mesut Aktağ ve Sami Altaş.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Tebrikler Ergün abi,hayırlı olsun Doğanşehirden selamlar..................
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz duymuş (5 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin. Kendine kolaylıklar versin..
    0
    0
    Yanıtla