SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vicdanınızı Dinleyin"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:05:26
A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin Hekimhan seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Partinin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"MHP Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, kamudaki taşeronlaşmayı kaldıracaklarını belirterek, “Yaşanan adaletsizliğe son vereceğiz” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl teşkilatı, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Hekimhan’da seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa yüzlerce Hekimhanlı katıldı. MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, açılışta, Milliyetçi Hareket’in seçim beyannamesiyle hem Hekimhan’ı hem Malatya’yı hem de Türkiye’yi yönetmeye hazır olduğunu kaydetti. Milliyetçi Hareket’in iktidar yürüyüşüne Hekimhanlıların da destek vermesi gerektiğini, iyi bir duruş sergilemesi gerektiğini belirten Yıldız, “Hekimhanlılar devletine, milletine, Türk bayrağına bağlı ve devleti, milletiyle birlikte yürüyen bir ilçemizdir. Bundan dolayı da her zaman Hekimhan ile Hekimhanlılarla gurur duyuyoruz. Her zaman devletle birlikte olmuştur. Hekimhan’ın Milliyetçi Hareket ile birlikte yürümesi bir zaruriyettir. Seçim beyannamemizi okuyan uzmanlar, Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeye en hazır parti olduğunu söylüyorlar. Milliyetçi Hareket iktidarında muhtaç olan her aileden bir kişiye ve her yıl 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Kamuda çalışan tüm taşeron işçilerimize kadro vereceğiz. Çünkü taşeronlar da aynı işi yapmalarına rağmen 949 lira maaş alıyorlar. Ama kadrolu personel çok daha fazla maaş alıyor. Bu adaletsizliği, Milliyetçi Hareket iktidarında son vereceğiz” şeklinde konuştu. 

“MİLLİYETÇİ HAREKET İŞ BAŞINA GELMELİ”

 AKP iktidarı, hem Doğu Anadolu hem de Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bir kısmını çapulculara bırakma gafleti içinde olduğunu belirten Yıldız, şunları kaydetti: “Devlet orada elini eteğini çekmiştir. Askerlerimiz kışlalarına çekilmiş. Polislerimiz karakollarına çekilmiş. Devletin valisi, şehir merkezlerinde silahlarla dolaşan tererösitlere operasyon yetkisi bile vermiyor. Milliyetçi Hareket, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içindeki her yere hakim olmasını ve devletin gücünü göstermesi gerektiğini düşünüyor. Bunun için Milliyetçi Hareket iktidarının iş başına gelmesi gerekiyor.”

“AKP DEVLETİN TÜM İMKANLARINI KULLANIYOR”

MHP Milletvekili adayı Hakan Yılmaz, 7 Haziran genel seçimlerine 3 haftandan az bir süre kaldığını hatırlatarak, “AKP devletin tüm imkanlarını ve argümanlarını kullanıyor. Yolsuzluklarının, hırsızlıklarının üstünü kapatmak için çapa sarf ediyor. Devletimizin başı, namusu ve şerefi üzerine yemin etmiş başımız, memleket memleket dolaşarak belki parti ismi zikretmiyor ama bizler çok iyi biliyoruz ki, AKP’ye oy istiyor” dedi. 

“OY KULLANIRKEN, VİCDANINIZI DİNLEYİN”

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise 7 Haziran genel seçimlerinde Hekimhanlıların da Milliyetçi Hareket2in tek başına iktidarına destek vereceğini belirterek, 7 Haziran’da bir bedel, bir mesuliyet, bir görev için sandık başına gidilmesi gerektiğini kaydetti. Hekimhanlılardan isteğini de belirten Erdem, 7 Haziran genel seçimlerinde sandığa giderken hem Hekimhanlıların hem de Malatyalıların vicdanlarının sesine göre hareket etmeleri gerektiğini belirtti. MHP Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk ise seçim irtibat bürosu açılışına destek veren tüm Hekimhanlılara yürekten teşekkür etti. 

DUAYLA AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ

Yapılan konuşmalardan sonra duayla seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleşti. Ardından da açılışa katılan yüzlerce Hekimhanlıya yemek ikramında bulunuldu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız