SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vicdanınızın Sesiyle Oy Verin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:14
A- A+ PAYLAŞ

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Av. Ali Bakan ilçe gezilerini sürdürüyor.  Ziyaret kapsamında Darende ve Kuluncak ilçeleri gezildi.

İlk olarak Darende ilçesini ziyaret eden Bakan Darende İlçesinde Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve İlçe yönetimi tarafından karşılandı. Bir süre sohbet ederek dinlenen ekip daha sonra Hulusi Efendi Vakfını ve Somuncu Baba Külliyesini ziyaret etti. Daha onra Kuluncak İlçesini de ziyaret eden Ali Bakan Burada da Kuluncak İlçe Başkanı Nurettin Akbulut ve İlçe yönetimi tarafından karşılandı.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Av. Ali Bakan Darende ve Kuluncak ilçelerinde İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine  hitaben yaptığı konuşmada, delegelerden yapılacak seçimde mutlaka ehliyetli, dirayetli, kişilikli bir başkan seçmelerini istedi. Verecekleri oyların vebali olduğunu hatırlatan Bakan, Amca dayı, konu komşu, hısım akraba gibi kriterleri bir kenara bırakmalarını isteyerek, işi ehil olana verin dedi. 

Ali Bakan Darende ve Kuluncak ilçelerinde yaptığı konuşmalarda 2014 mart ayı içinde yapılacak seçim çok önemli olduğunu vurgulayarak “Yapılacak bu seçim Türk siyasetinde birtakım temel değişikliklere sahne olacaktır. Bu seçimin arkasından bir Anayasa değişikliği konusu meydana gelecektir. İkincisi ise Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacaktır. Bu seçim Ak Parti ve Türkiye açısında çok önemli bir seçimdir. Sadece bir mahalli seçim olarak görmeyin. Bu seçimin önemi ileriki zamanlarda Türkiye’nin gündemine gelecektir.

Şimdiye kadar Ak Parti tarafından yapılan bütün icraatların temeli Anayasa ile alakalıdır. Biz bu anayasayı bu dönemde değiştirebilirsek 2023 yılına dünyanın saygın 12 ülkesi arasında olacağız. Ama biz bu anayasayı değiştiremezsek, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı  her zaman başımızda göremeyeceğiz. 50 sene başımızda göremeyeceğiz. Bunun gibi gelen insanlar belki yürekli, bunun gibi cesaretli olamayacaklar. Belki Anayasa değişirse, yani kurum ve kuruluşlar anayasal güvence altına alınırsa Türkiye’nin önü açılır. Yani her zaman biz sayın başbakanımız gibi böyle cesaretli, cesur bir başbakanı bulamayız. Dolayısıyla da bu Anayasa değişikliği Türkiye için bir dönüm noktasıdır. Bir değişimin dönüşümün başlangıcı olacaktır. Burada alacağımız neticeler, Başbakanımızın anayasa değişikliğinde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde önünü açacaktır.

Malatya için bu seçimin önemi şudur İki caddenin arasına sıkışmış, doğu batı istikametinde uzayan bir şehir görünümündedir. Bu sağlıklı bir şehirleşme, sağlıklı bir yapı değildir. İçerisine girdiğinizde sanki 15 milyonluk İstanbul trafiğine girmişsiniz gibi trafiğin içerisinde boğulup kalıyoruz. Bunu biz yaptık. Burası bir İstanbul , Ankara değil, burası Malatya. Siz bir caddenin üzerine 15 tane hastaneyi koyarsanız trafik keşmekeş olur. Yeni bulvarlar, yeni caddeler açılmaz ise ve  son 10 yıldaki yatırımları da tamamını  Sümer ile Şeker’in arasına koyarsanız bu trafik çilesi çözülmez. Bunları bir eleştiri anlamında muhalefet anlamında söylemedik, sadece özeleştiri yaptık. Bunları dikkate alarak vicdanınızın sesini dinleyerek huzuru kalp içinde oylarınızı kullanınız” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız