SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vicdansız İsrail'i Lanetliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren tarafından her yıl geleneksel olarak Ramazan ayında şehit yakını ve gazilere verilen iftar yemeği bu yıl da gerçekleştirildi. 

Sultan Sofrası’nda gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğine Ticaret İl Müdürü Sezai Şireci, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Orhan Özbek, Sanayi ve Ticaret eski il müdürü Bayram Yumrutepe, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Duran Şahin, Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Bayram Akdemir, çok sayıda esnaf odası başkanları, şehit aileleri ve gaziler ile birlikte esnaflar katıldılar.

ESKKK Başkanı Ali Evren, “Her yıl Ramazan ayında bir araya gelerek manevi bir iftar yemeği yapmaktayız. Bizler esnaf ve sanatkar camiası olarak şehit yakını ve gazi kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam etmekteyiz. Çünkü bu güzel vatanımızın üzerinde ay yıldızlı bayrağımızın dalgalanması için sizler evlatlarınızı şehit verdiniz, gazilerimiz aynı yolda vatan uğruna yaralandılar ve gazilik unvanı aldılar. Esnaf ve sanatkarlarımız her zaman sizlere minnettardır. Türkiye’nin komşu ülkelerine Avrupalılar nifaklar sokarak halklarına demokrasi getireceğiz diye böldüler, ekmeğe muhtaç ettiler. Bizler bu gibi oyunlara bakarak ibret almalıyız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler dilerim” dedi.

Evren, İsrail’in Filistinlilere yönelik saldırılarını da kınayarak, “İsrail’in yapmış olduğu soykırımı unutmayacağız. Çocukları yakarak gömen vicdansız İsrail’i lanetliyoruz” ifadesini kaydetti.

Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Duran Şahin ise, her yıl Ramazan ayında şehit ailelerini ve gazileri unutmayan ESKKK Başkanı Ali Evren ve esnaf camiasına teşekkür ederek, “Biz şehit aileleri evlatlarımızı bu vatan uğruna şehit vererek şuanda gönül rahatlığı ile iftar edebildiğimiz bu cennet vatanda canlarını şehitlerimizi rahmetli, kanlarını akıtan gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayan esnaf camiasına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İftar programı yapılan dua ile sona erdi.

Evren, şehit yakını ve gazileri iftar sonrasında tek tek uğurladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız