SON DAKİKA
SON DEPREMLER

VIP Sevkiyatta Rekor Esrar

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:50:59
VIP Sevkiyatta Rekor Esrar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, piyasa değeri 1 milyon TL olan esrar maddesi ele geçirildi. Bu miktarın Malatya'da bir defada ele geçirilen en çok esrar maddesi olarak kayıtlara geçtiği bildirildi. 

Çevreyolu'nda uygulama yapan ekipler durumundan şüphelendikleri ve peşpeşe gelen 06 ... 23 ile 06 .. 918 plakalı iki minibüsü durdurdu. Ekipler tarafından, biri VIP donanımına sahip olan araçların içinde yapılan aramada ağırlığı 350 kilo olan ve piyasa değeri 1 milyon TL olduğu tahmin edilen esrar maddesi ele geçirildi. Doğu istikametinden batıdaki illere götürüldüğü tahmin edilen esrar maddesini taşıyan araçların içinde bulunan 28 yaşındaki A.O ile 34 yaşındaki A.K.'nin gözaltına alındığı ve adli mercilere sevk edilecekleri öğrenildi. 

Kiralık olduğu belirtilen iki minibüsün VIP donanımlı olanının içinde,  üzerinde 'Dışişleri Bakanlığı Park' ifadesi bulunan park kartının olduğu görüldü. Resmi niteliği bulunmadığı sanılan kartın, esrar sevk eden kişiler tarafından güvenlik güçlerini yanıltmak amacıyla kullanıldığı tahmin ediliyor. 

Haber Kaynağı : Görüş Gazetesi (Levent Barış)

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız