SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Viraj Kavşağı Böyle Olacak

A- A+ PAYLAŞ

 

Araç trafiğini rahatlatmak amacıyla Malatya Belediyesi tarafından başlatılan batı çıkışı yol genişletme ve çevre düzenlemesi kapsamında yer alan İstasyon kavşağı düzenleme projesi önümüzdeki günlerde başlıyor. Malatya belediyesi tarafından gerçekleştirilen projenin önümüzdeki günlerde uygulamasına geçilecek. Belediye Proje Geliştirme Merkezi yetkilileri projenin hayata geçmesiyle birlikte araç dolaşımında Malatya’nın beyni olacağı iddiasında bulundular.

Karayolları Bölge müdürlüğü tarafından başlatılan yol genişletme çalışmalarına paralel olarak Malatya belediyesi tarafından da çevre düzenleme çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda yer alan ve Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından projelendirilen alt geçit projesine alternatif olacak kavşak düzenlemesi çalışmaları önümüzdeki hafta başlıyor.

Malatya Belediyesi Proje Geliştirme Merkezi sorumlusu Zeki Sarılar “ Karayolları, İstasyon kavşağına alt geçit, şehrin batı çıkışı yollarının da 3x2 şeritli olmasını istiyordu. Biz ise Kavşağın genişletilerek düzenlenmesi ve yolların 2x2 şeritli olsun diyorduk. Bizim görüşümüzde mutabık kaldık. Oluşturacağımız tali yollarla batı çıkışımız 4x2 şeritli olacak. Buna paralel olarak İstasyon kavşağında yapacağımız düzenlemenin avam projesi, uygulama projesine dönüştürülmesi işlemi bitti. Önümüzdeki günlerde uygulama projemizi gerçekleştirmeye başlayacağız. Bu proje ile Dede korkut önündeki havuz ile kavşakta bulunan göbeği birleştirerek genişletiyoruz. Böylesi geniş bir alan bizim projemize müsait. Dedekorkut parkından da alacağımız az bir alan ile Turgut Temeli caddesini de çevre yolu bağlantısını sağlayacağız. Kavşak bittiğinde trafik açısından Malatya’nın beyni olacak. TOKİ’den inen veya gidecek araç şehir trafiğine girmeden çevre yoluna inebilecek” diyerek proje hakkında bilgiler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız