SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Viyadük Altında Buzağı Aranıyor!.'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ocak ayı ortalarında trafiğe açılan, 2 gün sonra ise kapatılan Beylerderesi Viyadüğü’nde yaşanan sorunları yok sayarak ‘Viyadük hakkında yazılanlar öküz altına buzağı aramaktır. Viyadük altında buzağı arıyorlar. Aramasınlar böyle bir şey yok’ dedi.

VİYADÜKTEKİ SORUNLARI RED ETTİ
Yerel bir televizyon kanalında katıldığı prgramda Beylerderesi Viyadüğü’nde yaşanan sorunlara ilişkin bir soruyu yanıtlayan AKP Milletvekili Öznur Çalık, kısa süre önce AKP İl Örgütü’ndeki basın toplantısında ‘Olur böyle şeyler. Böyle sorunlar bir ev yapılırken de oluyor’ sözleriyle kendisinin de kabul ettiği viyadükteki kot sorununu bu defa temelden reddetti.

Öznur Çalık, ‘Beylerderesi Viyadüğü Malatya’nın 30–40 yıllık rüyasıydı. Bunu biz gerçekleştirdik. Bundan mutlu olmamız gerekirken sorun varmış gibi yansıtmak bizi üzüyor. Viyadükte sorun olduğunu söylemek amiyane tabiriyle öküz altında buzağı aramaktır. Viyadük altında buzağı aranıyor. Ama yok öyle bir şey’ şeklinde konuştu.

Çalık, ‘Rüzgar Panelleri Nerede?’ başlığıyla gündeme getirilen, Beylerderesi Viyadüğü’ndeki en önemli eksiklik olan rüzgar panelleri ile ilgili bir soruya da kafa karıştıran bir yanıt vererek ‘Karayollarındaki arkadaşlarımız ‘Rüzgar panelleri olsa nasıl olur?’ diye düşünmüşler ve yapmaya karar vermişler’ dedi.

RÜZGAR PANELLERİNİ ‘NASIL OLUR? DİYE DÜŞÜNMÜŞLER’ YAPMAYA KARAR VERMİŞLER
Öznur Çalık katıldığı yerel bir televizyon programında da, bazı basın organları tarafından gündeme getirilen viyadüğün rüzgar panelleri sorunu hakkında ise kafa karıştıran bir açıklama yaptı. Rüzgar panellerinin bugünlerde gündeme getirilmesini anlayamadığını belirten Çalık, ‘Rüzgar panelleri konusunda, karayollarındaki arkadaşlarımız ‘Rüzgar panelleri olsa nasıl olur?’ diye düşünmüşler ve yapmaya karar vermişler’ dedi.

Çalık’ın bu açıklaması Beylerderesi Viyadüğü inşaatına yönelik ‘Bu bir staj projesi mi?’ şeklindeki eleştirileri bir kez daha gündeme getirdi.

BAŞBAKAN AÇACAK
AKP Milletvekili Öznur Çalık, Beylerderesi Viyadüğü’nün Malatya ziyareti kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından trafiğe açılacağını söyledi.

AÇTILAR-KAPATTILAR
Beylerderesi Viyadüğü Ocak ayı ortalarında trafiğe açılmış, 2 gün sonra ise kapatılmıştı. Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri ve AKP Milletvekilleri viyadüğün bazı çevresel düzenlemeler nedeniyle kapatıldığın ancak Şubat ayı ortalarında açılacağını söylemişti.

Aylardır ‘Açılışa hazır’ denilen Beylerderesi Viyadüğü’ndeki ‘Kot farkı sorunu ve rüzgar panellerinin neden projenin bütünselliği içinde değil de sonradan karayolları yetkililerinin aklına estikçe yapıldığı’ konularında bugüne kadar mantıklı bir açıklama yapılmış değil.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız