SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Viyadük Başbakanı Bekliyor'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, "Dönemimizde milletvekilliği kalitesini arttırdık ve şehrimizin çıtasını yükselttik"dedi.

Muhtarlar Derneği'ni, beraberinde, il başkan yardımcıları Ömer Budak ve Mahmut Özer ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Acar ve parti yönetimindeki Ömer Yağcı ile birliktte ziyaret eden Malatya milletvekili Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, AKP iktidarının yaptığı hizmetleri anlattı. "Dönemimizde milletvekilliği kalitesini arttırdık ve şehrimizin çıtasını yükselttik"diyen Öznur Çalık, "Viyadük'ün açılışının gecikmesi, sayın başbakınımızın ilimize gelişinin komşu ülkelerde yaşanan olaylardan dolayı ertelenmesi nedeniyledir. Yoksa viyadük'te bir problem yoktur"ifadelerini kullandı.

İl başkan yardımcılarından Ömer Budak ise, devletin hizmetlerinin halka ulaştırılmasında muhtarlara büyük görevler düştüğünü belirtip, muhtarların köprü görevi yaptığını vurguladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise, torba yasası içinde muhtarların özlük haklarının olmamasını eliştirip, Malatya'nın bazı sorunlarından da söz etti. Kuzey çevre yoluna başlanmadığı gibi belediyenin yaptığı kuzey kuşak yolunda da gerekli çalışmanın yapılmadığıığnı söyleyen Eren, şehir merkezindeki trafik sıkışıklığından, Malatya'nın büyükşehir olmasının gecikmesine, parklarda yeterince güvenlik önlemi olmadığından , Beylerderesi viyadügü açılışının gecikmesine kadar birçok sorunları da dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız