SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Viyadük ve Alt Geçide Ek Ödenek

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Beylerderesi Viyadüğü ile Çevreyolu Sanayi Kavşağı'ndaki alt geçit inşaatları için ek ödenekler sağlandığını, böylece çalışmaların hızlanacağını bildirdi.

Konuya ilişkin olarak Öz'ün TBMM'deki sekreteryasından yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya’da Beylerderesi üzerine inşası planlanan ve ödenek yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşanan viyadük konusunda önemli gelişmelere imza atıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Beylerderesi Viyadükü’nün 2 milyon YTL olan ödeneğinin 6 milyon YTL eklenerek 8 milyon YTL’ye yükseltildiğini açıkladı.

6 MİLYON YTL ÖDENEK ARTIRIMI

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Yüksek Planlama Kurulu’na yaptığı ödenek yükseltme talebinin değerlendirmeye alındığını ve kabul edildiğini bildiren Öz, “Karayolları Genel Müdürlüğü’nün teklifini değerlendiren ve kabul eden Yüksek Planlama Kurulu, Beylerderesi Viyadükü’nün ödeneğini 2 milyon YTL’den, 8 milyon YTL’ye yükseltti. 6 milyon YTL’lik bir ödenek artırımı söz konusu oldu” diye konuştu.

ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

Beylerderesi Viyadükü’nün yalnızca Malatya için değil, doğu batı hattında seyreden tüm araçlar için büyük önem taşıdığına işaret eden Öz, “Beylerderesi Viyadükü mesafeyi kısaltıp yakıt tasarrufu getirmesinin yanı sıra, olası trafik kazalarının engellenmesi açısından da büyük önem taşıyor. Ödenek artırımı sonrasında müteahhit firmanın işi hızlandırması bekleniyor. Beylerderesi Viyadükü’nün 2009 yılı içerisinde tamamlanmasını hedefliyoruz” dedi.

BİR MÜJDE DE ALT GEÇİT ÇALIŞMASI İÇİN

AK Parti Malatya Milletvekili Öz, Malatya için bir gelişmenin de Sanayi Kavşağı’nda sürdürülmekte olan alt geçit çalışması konusunda yaşandığını ifade etti. Alt geçit çalışması için daha önce ayrılan ödeneğin 2 milyon 650 bin YTL olduğunu hatırlatan Öz, bunun üzerine 2,5 milyon YTL daha eklendiğini ve ödeneğin 5 milyon 150 bin YTL’ye çıkarıldığını vurguladı. Öz, “Alt geçit çalışmalarının ödenek yetersizliği nedeniyle kısa zamanda tamamlanamayacağı belirtiliyordu. Ödenek artırımı ile çalışmaların 2008 yılı içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız