SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Viyadükteki Kazaya 3 Yıl 4 Ay..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:51:36
Viyadükteki Kazaya 3 Yıl 4 Ay..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 6 Ağustos 2012'de Beylerderesi Turgut Özal Viyadüğü üzerinde bir kamyonun arkadan traktöre çarpması sonucunda 1 kişinin ölmesiyle ilgili kazanın davası sonuçlandı. Kamyon sürücüsü Sami D.’ye 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi. 

Kaza, 6 Ağustos 2012 tarihinde Malatya'da Beylerderesi Turgut Özal Viyadüğü üzerinde meydana gelmiş, Sami D. (35) yönetimindeki 01 KP 754 plakalı kamyon, aşırı hızı sonucunda Mehmet Atalmış’ın (21) kullandığı 44 EP 093 plakalı kayısı taşıyan traktöre arkadan çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle traktör yaklaşık 30 metre savrulurken, traktörün 3, römorkun da 1 olmak üzere 4 tekeri yerinden fırlamıştı. Feci kazada çarpma esnasında traktörün üzerinden yola fırlayan sürücü Mehmet Atalmış, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazada, traktör sürücüsünün babası ile birlikte kamyon sürücüsü ve yanındaki bir kişi de yaralanmıştı.

Kazayla ilgili olarak Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dava sonuçlandı. Mahkeme heyeti, sanık kamyon sürücüsü Sami D.’ye 3 yıl 4 ay hapis cezası verdi. Kazada, sürücünün 8/6 oranında kusurlu bulunduğu belirtildi. Mağdur avukatı Sibel Esen ise, verilen cezayı az bulduklarını ve Yargıtay'a temyiz edeceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız