SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Viyana'ya Vardık"

0
Güncellendi - 2017-10-13 01:55:30
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerin oluşturduğu bisiklet topluluğu, Avrupa’da ‘Keşf'i Kültür’ adı altında bisikletle tur yapıyor.

Ecdadın izinde Balkan turu’ kapsamında 25 günde 5 Balkan ülkesini bisikletleriyle gezen üniversiteli bisikletçiler, Avrupa turuna çıktı.

25 gün sürecek olan tur kapsamında 15 Avrupa ülkesini ziyaret edeceklerini anlatan İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (İÜBİS), Başkanı Uğur Özdemir, ‘Ecdadın İzinde Balkan Bisiklet Turu’ kapsamında 5 Balkan ülkesini bisikletle gezdiklerini hatırlatarak, 25 günde bin 200 kilometre pedal çevirdiklerini kaydetti.

Almanya’nın Şengen vizesi için başvurularını kabul etmemesi üzerine Slovakya’ya başvuruda bulunduklarını ifade eden Özdemir, “Slovakya’nın başvurumuzu kabul etmesi sonrası Avrupa’da ‘Keşf'i Kültür’ turumuza başladık. Bisiklet turumuzun ilk gününde Bratislava’ya ulaştık. İkinci günümüzde Viyana’ya vardık. Slovakya’dan Avusturya’ya geçişte herhangi bir sıkıntı yaşamadık. İki ülke arasında ulaşımın tamamının bisikletle sağlanabileceği trafikten yolculuğumuzu yaptık” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız