SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Vize Verilmezse İşsiz Kalırız..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi'nde geçici işçi statüsüyle çalıştırılıp da, 2006 bütçesi ile Maliye Bakanlığı'nın vize vermediği işçiler, AKP İl Başkanı İhsan Koca'yı ziyaret ederek destek istedi.

İnönü Üniversitesi'ndeki geçici işçiler adına AKP İl Başkanı İhsan Koca'yı bir grup arkadaşıyla ziyaret eden işçilerin sözcüsü Necati Bay, Maliye Bakanlığı'nın 2006 bütçesi yasasıyla üniversitelerin geçici işçi istihdamını zorlaştırdığını ve çalıştırılacak işçilere Maliye Bakanlığı'nın vize verecek olması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Bay, İnönü Üniversitesi'ndeki işçilere vize verilmesi için Koca'dan destek beklediklerini belirterek, "Vize verilmemesi durumunda üniversitede yıllardan beri çalışan 296 işçi arkadaşımız işlerinden olacaktır" dedi.

Koca ise konu ile ilgileneceklerini belirterek, işçilerin istihdamla ilgili sıkıntılarını dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız