SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vizyon Artırmak İçin Önemli'

A- A+ PAYLAŞ

Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir, beraberinde 27 İl Genel Meclisi üyesi ile birlikte Malatya'ya gelerek Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'yı makamında ziyaret ettiler.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerine yapmış oldukları turistik gezi çerçevesinde Adıyaman'dan Malatya'ya gelen Erzurum İl Genel Meclis üyeleri, Malatya İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata'ya nezaket ziyaretinde bulunduktan sonra şehri gezdiler.

Erzurum İl Genel Meclisi üyelerine Malatya'nın tarihini ve kültürünü de kısaca tanıtan Naci Şavata, Malatya'nın geçmişinin çok eskilere dayandığını ve bu toprakların 21 medeniyete ev sahipliği yaptığını belirtti. "Bizler de kısa zamanda Malatya il genel meclis üyeleriyle birlikte çeşitli illere giderek meclis üyeleriyle birlikte olacağız" diyen Şavata, il genel meclisi üyelerinin önemli görevler ifa ettiğini, zaman zaman gezilere katılmanın, başka iller görmenin vizyon arttırmak bakımından önemli
olduğunu kaydetti.

Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı İhsan Özdemir ise, Şavata'ya bir plaket takdim ederken, 2011'de Erzurum'da yapılacak olan kış olimpiyatları şampiyonasına davet etti. Şavata da Özdemir ve meclis üyelerine kayısı ikram etti.
Şavata, daha sonra meclis salonunu, şehir merkezini, tarihi Beş Konakları ve Kernek Şelalesini gezdirdi.
Heyet, daha sonra Elazığ'a gitti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız