SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Vizyon Eleştirisini Doğru Bulmuyorum"

0
Güncellendi - 2019-05-20 17:06:13
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Genel Sekreteri Burak Çakır, takımın eski teknik direktörü Erol Bulut’un katıldığı bir televizyon programında kulübe yönelik vizyon yokluğu imasında bulunmasına tepki göstererek, “Vizyon eleştirisini doğru bulmuyorum, garabet olarak karşılıyorum. 3 haftada bu 9 puanı toplayan takım aynı” dedi.

Kulüp televizyonuna konuşan Genel Sekreter Burak Çakır, eski teknik direktörleri Erol Bulut’a açıklamalarından dolayı tepki gösterdi. Avrupa kupalarına bu kadar yakınken vizyon adı altında eleştirilmelerini doğru bulmadığını kaydeden Çakır, “Bakıldığında 3 haftada aldığı başarılı sonuçlarla Avrupa kupalarına oldukça yakın olan bir takım var. O yüzden vizyon kelimesi altında konuşulmasını doğru bulmuyorum ve garabet olarak yorumluyorum. 3 haftada bu 9 puanı toplayan takım aynı, futbolcuları aynı, yönetimi aynı... Ama son 3 hafta alınan bir 9 puan var. Baktığınız zaman hedeflediğimiz noktadayız. Demek ki bunun için vizyonumuz yeterliymiş. Hafta içerisinde sosyal medyada da buna yönelik söylemler gördüm. Bunları yakışıksız olarak değerlendiriyorum. Yeni Malatyaspor Kulübü 16 senenin sonunda Malatya’ya Avrupa kupaları yaşatmanın eşiğindedir. Bugün bunun için biz haklı bir gurur yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki bu takım bu gururu Malatya halkına yaşatacaktır. Biz inşallah 16 senenin sonunda mevcut vizyonumuzla Malatya’mızı Avrupa kupalarıyla buluşturacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Erol bulut daha önce Juventus,M,city ve Barcelona takımlarını çalıştırdığı için bizim vizyon ona kısa geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (4 yıl önce)
    Göreceğiz bakalım kupaya katılabilecekmiyiz katılırsak neler yapacağız vizyonunuzu devre arası yaptığınız transferlere benzemez inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Bursaspor gibi bir takımın küme düşme ihtimalinin %90 olduğu bir ligde avrupa kupalarına gitmeyi kovalıyoruz.Ama hala birilerine beğendiremiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan (4 yıl önce)
    Yönetimi tebrik ediyorum.ortada bir başarı varsa büyük bir kısmı yönetimin ve taraftarındır.verdigi kararlar ile takımı kusa sürede avrupa potasına kadar getiren yönetimin yanında olmalıyız.mesela feyyaz uçar ardından irfan buz,kimsenin sans vermediği erol bulut hamleleri.simdi birilerinin vizyondan dem vurduğumuz bakmayın.bir kaç teklif gelince gözü başı oynayanları iyi biliriz.bize hikaye anlatmasınlar.gidenin yolu açık olsun yönetim en iyi kararı verir.ertugrul sağlam örneği ortada bakalim erol ne yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazinin torunu (4 yıl önce)
    adam gerçek vizyonlarının insanlar tarafından etkilendiğini söylemiş ve etkileyen insan şu an dışarıda olan bir insan. Helal olsun size sayın burak çakır. futbolcu psikolojisinden iyi anlayan bir yönetimin ve vizyonları doğrultusunda 2.ligden beri söylediklerini adım adım uygulamış bir yönetimin başarıları daim olması dileklerimle...
    0
    0
    Yanıtla