SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Vizyon Katacak'

A- A+ PAYLAŞ

MHP Belediye Başkan adayı Cumali Ünaldı, Damızlık Koyun- Keçi Yetiştiricileri Birliği'ni ziyaret etti. Birlik başkanı İhsan Akın, Ünaldı'nın seçildiği takdirde yeni projelerle kente vizyon kazandıracağını söyledi.

Ünaldı'nın ziyaretine ilişkin olarak birlikten yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya İli Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla Vali Halil İbrahim Daşöz’ün açılışını yaptığı birlik merkezi, yaklaşan yerel seçimler münasebeti ile de siyasi parti temsilcileri tarafından da ziyaret akınına uğruyor.

Bu ziyaretlerden biride MHP Malatya Belediye Başkan Adayı Cumali Ünaldı ve parti teşkilatı tarafından gerçekleşti.

Ziyaret esnasında Ziraat Yüksek Mühendisi olması hasebiyle Malatya’nın tarım ve hayvancılık sorunlarına değinen Cumali Ünaldı, özellikle İsrail’in tarım ve hayvan ürünleri üzerinde yaptığı çalışmalar ile bu çalışmalardan dolayı bu ürünlerin genetik yapısını bozduğunu belirtti.

Ünaldı ülkemizde genetik yapılar üzerinde oynanan oyunların endişe verici boyutta olduğunu Başkan Akın’ın ise kurduğu birlik sayesinde, bunlarla mücadele ettiğini, bundan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Malatya Belediye Başkanlığına geldikleri taktirde, hayvancılık ve tarım sektöründe yapılacak çalışmalara azami derecede destek olacaklarını söyleyen Ünaldı, Malatya’daki çalışmalarından dolayı birlik başkanı İhsan Akın’a teşekkür etti.

Cumali Ünaldı’nın kendilerine yaptığı anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Akın, Cumali Ünaldı'nın şahsı ve Malatya’daki hizmetlerinden dolayı Malatyalının gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirterek, Cumali Ünaldı’nın Malatya Belediye Başkanı seçilmesi halinde kente yeni projelerle yeni bir vizyon katacağına inandıklarını söyledi.

Cumali Ünaldı’nın Yüksek Ziraat Mühendisi olmasının hayvancık ve tarım sektöründeki sıkıntılara vakıf olduğunu, bu sıkıntıların çözülmesi noktasındaki gayretlerinin kendilerini çok memnun ettiğini belirten İhsan Akın, şeçim çalışmalarında başarılı olmaları temennisinde bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız