SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Vizyonu, Pratikle Birleştirin..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Şubat ayı dönemi ilk toplantısı, Özel İdare Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirildi.

Malatya'nın yeni Valisi Halil İbrahim Daşöz, toplantıya katılarak bir konuşma yaptı. Vali Daşöz, belediye ve özel idarelerin geliriyle ilgili yasa tasarısının kısa sürede yasallaşmasının beklendiğini, bunun çıkmasıyla gelişmelerin ve hizmetlerin daha iyi olacağın belirterek, "Herkesi kucaklayacak şekilde hizmet götürün. Sevgiyi ön planda tutup, hizmetlerde adaletli olun ve vizyonu pratikle birleştirin. Kurumlar uyumlu çalışmalı" dedi.

Özel İdare Müdürlüğü'ne ait Altın Kayısı Oteli ve iş merkezi gibi yerlerinin kirada olduğunu hatırlatan Daşöz, "Buraların kirası, buraların giderini ve tamirini karşılamıyor. Bu nedenle, buralar paraya dönüştürülürse, satın alanlar daha iyi işletir ve belediyeye vergi öderler. Böylece, kamuya finans sağlanmış olacak. Atıl yatırımları, paraya hizmete dönüştürmenin yollarını açmamız lazım. Vizyon sahibi, pratik olmamız lazım" diye konuştu.

Vali Daşöz, konuşmasından sonra meclis salonundan ayrılırken, gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik başkanlığında yapılan toplantında gündem gereği ilçelerdeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda görev yapacak hayırsever vatandaşların isimlerinin tespiti yapıldı. Akçadağ İlçesi'nde görev yapacak isim tespiti sırasında, muhalefet ile iktidar partili üyeler arasında anlaşmazlık ve sözlü tartışma yaşandı. Önerilen isimler, oylamayla kabul edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız