SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Gençler Grubu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2016-03-19 03:35:35
Voleybol Gençler Grubu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yapılan Voleybol Gençler A Grubu karşılaşmaları sona erdi. Kızlarda ve erkeklerde ilk 3 sırayı alan takımlar yarı finallere katılma hakkını elde ettiler.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Okur Sporları bölümü tarafından organize edilen grup karşılaşmalarına Mardin, Muş, Batman, Hatay, Bingöl, Şırnak, Siirt, Bitlis, Adana, Diyarbakır, Adıyaman, Hakkari ve Elazığ'dan kız ve erkek takımları katıldılar.

Yeşiltepe ve Tecde spor salonlarında oynanan karşılaşmalar sonrasında kızlarda Adana Sarıcam Spor Lisesi, Elazığ Kovancılar Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Adıyaman Spor Lisesi, erkeklerde ise Hatay Antakya Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Siirt Şehit Zafer Kılıç Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Adıyaman Spor Lisesi ekipleri, ilk 3 sırayı alarak, 24-27 Nisan tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak yarı finallere katılmaya hak kazandılar.

Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aslan, 16- 18 Mart günleri arasında gerçekleştirilen grup karşılaşmalarının centilmence geçtiğini belirterek, gruptan çıkan takımların yönetici ve sporcularına yarı finallerde başarı diledi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

d5

d8

d7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız