SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Grubu Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Yıldız Kızlar Voleybol Grup Birinciliği tamamlandı. Elazığ Polisgücü birinci olurken, Malatya Uçarlar takımı dereceye giremedi.

Atatürk Spor Salonu’nda 3 gün süren grup şampiyonasına Adıyaman Kahta Metemspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Malatya Uçarlarspor, Elazığ Polisgücü, Sivas Eğitimspor takımları katıldı.

Grup birinciliğinin son gününde yapılan müsabakalarda şu sonuçlar alındı:

Elazığ Polisgücü- Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor: 3-0
Sivas Eğitimspor - Malatya Uçarlarspor: 3-1

Yapılan müsabakaların ardından grup birinciliğini Elazığ Polisgücü takımı kazandı. Grup şampiyonu olan Poligücüspor takımı 14-16 Mayıs 2009 tarihinde daha sonra belirlenecek bir grup merkezinde yarı finalde mücadele edecek.

Grup birinciliğinin sona ermesinin ardından birinci olan Elazığ Polisgücü takımına kupası Voleybol Federasyonu gözlemcisi Bumin Sarıkaya verdi.

İŞİTME ENGELLİLER..
Bu arada İşitme Engenlliler Voleybol 1.Lig’de Malatya İşitme Engelliler Voleybol takımı Adıyaman Kayalık İşitme Engellilerspor’u 3-0 yendi.

SALON : Yeşiltepe
HAKEMLER : Basri Aylaz - Ethem Bozyiğit

MALATYA İŞİTME ENGELLİLER:Osman, Rıfat, Bayram, Erdem, Mustafa, Cenan

ADIYAMAN KAYALIK İŞİTME ENGELLİLER: Mehmet, Hüseyin Akmen, Yakup, Hasan, Yasin, Özkan ( Hüseyin Bereket )

SETLER : 25-18, 25-13, 25-17

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız