SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol İl Şampiyonası

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Minikler Voleybol İl Birinciliği turnuvası başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda yapılan mücadelelerde, erkeklerde, 4'erli grupta 8 takım, bayanlarda, 3'erli grupta 9 takım mücadele edecek. Konuyla ilgili bilgi veren Voleybol Ligi Heyeti Üyesi Mehmet Türkoğlu, amaçlarının çocukların voleybol sporu yapması ve eğlenmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Türkoğlu, turnuvanın Cuma günü yapılacak final maçlarıyla sona ereceğini kaydederek, "Turnuvada birinci olan takımlar Samsun'da yapılacak olan grup birinciliği müsabakalarına katılma hakkı kazanacak.

Özellikle bu yaştaki çocuklar için sporu sevdirmek çok önemli bir durum. Bunun alt yapısı Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı olan kurumlardır. Bu yaşta çocukları branşa yöneltip, kendilerine güvenlerini sağlamak greekmektedir. Bizler de, çocuklarımızı bir yarış ortamında değil, oyun ve şenlik havasında turnuvaya hazırladık. Çocuklarımız hem spor yapacak hem de güzel bir gün geçirmiş olacaklar. Zaten çocukların yüzlerindeki gülümsemeden de bunu anlayabiliyorsunuz" dedi.

İlk gün itibariyle yapılan minik kızlar maçlarında alınan sonuçlar ise şöyle;

Yeşilyurt Atatürk İlköğretim Okulu - Alparslan İlköğretim Okulu: 0-2, Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu - Atatürk İlköğretim Okulu: 2-0.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız