SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Kızlarda Ödül Töreni

0
Güncellendi - 2019-04-08 19:53:49
Voleybol Kızlarda Ödül Töreni
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Voleybol Yıldız ve Genç Kızlar Ligleri'nde dereceye giren kulüplerin kupaları, düzenlenen törenle verildi.

Malatya Voleybol İl Temsilciliği tarafından organize edilen 2018-2019 sezonu Yıldız ve Genç Kızlar Voleybol Ligleri tamamlandı. Yıldız Kızlarda Mercan Spor Kulübü A Takımı, Genç Kızlarda ise MASUS Spor Kulübü birinci oldu.

Voleybol İl Temsilciliği, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonu'nda düzenlediği törenle, liglerde dereceye giren takımların kupalarını verdi. Öte yandan Genç Kızlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden Kurhanspor Kulübü'nün oyuncusu İclal Özkul, en centilmen oyuncu olarak ödüle layık görüldü. Takımlara kupalarını Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Malatya Merkez Spor Salonu Tesis Amiri Orhan Altay ile voleybol hakemi Özgür Öz verdiler.

Yıldızlar Kızlar Ligi'nde dereceye giren takımlar şöyle oluştu:

1-Mercan Spor Kulübü A Takımı

2-.Battalgazi Halk Eğitim Spor Kulübü

3-Gençlik Spor Kulübü

Genç Kızlar Ligi'nde ise ilk 3 sıralama şöyle oluştu:

1-MASUS Spor Kulübü

2-Mercan Spor Kulübü B Takımı

3-Kurhanspor Kulübü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız