SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Müsabakaları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:36:42
Voleybol Müsabakaları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 2013-2014 yılı okullar arası gençler voleybol müsabakaları başladı.

Malatya Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen müsabakalar Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

Okullar arası gençler voleybol müsabakalarında ilk maçlarda alınan sonuçlar şöyle: kızlar, Turgut Özal Anadolu Lisesi-Turgut Özal Kız İmam Hatip Lisesi: 1-3. Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi-Yakınca Anadolu Lisesi: 0-3. Pütürge Çok Programlı Lisesi-Kernek Anadolu Lisesi: 3-0. Zübeyde Hanım Kız Teknik Meslek Lisesi-Ticaret Meslek Lisesi: 0-3.

Erkekler, İzollu Çok Programlı Lise-Fatih Anadolu Lisesi: 0-3. Akmercan Anadolu Lisesi-Malatya Spor Lisesi: 0-3.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız