SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybol Turnuvası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:42:57
Voleybol Turnuvası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Darende ilçesinde, 'Darende Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Darende Kaymakamlığı Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü 'Bahar Kupası Voleybol Turnuvası' sona erdi.
 
10 takımın katıldığı müsabakalar sonunda oynanan final maçında; rakibini 3-1 yenen Darende Ülkü Ocağı Temsilciliği birinci, Ahmet Şemsettin Erkek Öğrenci Yurdu ikinci, Darende DRFT Rafting üçüncü, METEM dördüncü oldu.
 
Birinci olan takımın katılım madalyaları ve kupalarını Kaymakam Mehmet Aktaş, ikinci takımın madalya ve kupalarını Belediye Başkanı İsa Özkan, üçüncü olan takımın kupasını Emniyet Müdürü Salih Köken verdi.
 
Kaymakam Aktaş yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğe ihtiyacın olduğu şu günlerde, centilmence müsabakalar oynandı” ifadelerini kullandı.Turnuva boyunca en centilmen sporcular Numan Ateş ve Aykut Durmaz ile maçları yöneten hakem Ziya Kankuyu’ya da madalya verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız