SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda B.Şehir Hatay'la Oynadı

0
Güncellendi - 2017-01-28 20:03:11
Voleybolda B.Şehir Hatay'la Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Erkekler 1. Lig B Grubunda Malatya Büyükşehir Belediyespor, sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenildi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçta Mahmut Karaca ve Rıdvan Bozyiğit hakem ikilisi görev yaptı. Karşılaşmanın ilk setini 25-22, ikinci setini ise 25-16 alan konuk ekip Hatay Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor üçüncü seti 26-24 alarak durumu 2-1'e getirse de Hatay Büyükşehir Belediyespor, dördüncü seti 25-16 skorla kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor antrenörü Ahmet Çoban, maç sonunda yaptığı açıklamada, çok zor bir rakiple oynadıklarını, final grubunu hedefleyen takımlarının hedefine ulaşmak için gelecek maçlarda da iyi sonuçlar almak istediklerini belirtti.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız