SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda Bölgesel Lig

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:28:25
Voleybolda Bölgesel Lig
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol'da erkekler bölgesel lig müsabakaları 30 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında Malatya'da oynanacak. 

2014-2015 voleybol sezonu erkekler bölgesel gruplarında 162 takım mücadele edecek. 30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde oynanacak olan grup müsabakalarına Malatya ev sahipliği yapacak. 

Malatya Yeşilyurtspor ile Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik'in de yer aldığı Malatya Grubu'nda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ Akçakiraz Belediye ve Adıyaman Cendere Doğa Spor takımları mücadele edecek. 

"İyi hazırlandık"

Malatya Yeşilyurtspor Voleybol Takım Antrenörü Burhan Orak, grup müsabakalarına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti. 

Yeni kurulan bir takım olduklarını dile getiren Burhan Orak, "Grubumuzda Malatya Öncü ve İzcilik Gençlik Spor Kulübü, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Elazığ Akçakiraz Belediye ve Adıyaman Cendere Doğa Spor takımları yer alıyor. Grup müsabakaları 30 Ocak-1 Şubat tarihlerinde Malatya'da oynanacak. Grup müsabakalarında istediğimiz sonuçları alacağımıza eminiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız