SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda Büyükşehir Sahasında Mağlup

0
Güncellendi - 2017-02-26 17:53:00
Voleybolda Büyükşehir Sahasında Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

ürkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, Ankara Eser Spor’a 3-1 yenildi.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçı Halit Cerit, Rıdvan Bozyiğit hakem ikilisi yönetti.

İlk sete hızlı başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, servis atışlarıyla ve smaçlarla sayı üretti. Eser Spor bu smaçlara smaçla karşılık vererek, oyunu dengede tutmayı başardı. İlk sette başa baş bir mücadele ortaya koyan iki ekip, ilk setin sonuna 21-1 eşitlikle girdi. Set sonunda basit hatalar yapan sarı siyahlılar, ilk setten 25-23 mağlup ayrıldı. İlk seti rakibine veren turuncu yeşilliler, ikinci sete moralsiz başladı.

İkinci sette servis hataları yapan Malatya ekibi, ilk teknik molaya 8-4 geride girdi. Üst üste bulduğu sayılarla durumu 14-15’e getiren turuncu yeşilliler, ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi. İkinci teknik moladan sonra rakibin etkili smaçlarına karşılık veremeyen Malatya ekibi, ikinci sette de rakibine 25-20 mağlup oldu. Eser Spor, üst üste aldığı iki sette ile setlerde durumu 2-0 getirdi.

Üçüncü sete fırtına gibi başlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Üst üste bulduğu sayılarla durumu 13-8’e getiren turuncu yeşilliler, ikinci teknik molaya ise 16-11 önde girdi. Etkili servislerle sayı üreten Malatya ekibi, üçüncü setten 25-20 galip ayrıldı ve setlerde durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü sete tutuk başlayan turuncu yeşilliler, rakibin bloklarıyla karşılaştı. Sayı üretmekte zorlanan temsilcimiz, ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. İkinci teknik molaya da 16-12 geride giren sarı siyahlılar, set sonunda rakibine 25-20 mağlup oldu ve karşılaşmadan 3-1’lik set sayısı ile mağlup ayrıldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız