SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda Dostluk Maçı

0
Güncellendi - 2019-11-09 01:26:27
Voleybolda Dostluk Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, Voleybol İl Temsilcisi, voleybol hakemleri ve antrenörlerden oluşan takım ile basın mensupları dostluk maçı yaptı. Müsabakada kimi zaman hakem ve basın mensupları karışık olarak takımlarda forma giyerken, büyük bir dostluk örneği sergilediler.

Merkez Spor Salonu’nda, Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan ve voleybol hakemi Özgür Öz’ün spor gerçekleştirdiği organizasyon kapsamında voleybol camiası ile basın mensupları voleybol maçı oynadı. 

Voleybol hakemlerinin koçluğunu İl temsilcisi Baki Alpaslan yaparken, spor basınının koçluğunu program yapımcısı Hülya Kaya üstlendi. 

İlk seti hakemler 25-18 kazanırken, ikinci sette spor basını 25-22 ile durumu 1-1’e getirmeyi başardı. Üçüncü sette bu kez spor basını 25-17 kazanarak müsabakada 2-1 öne geçti. Dördüncü sete ağırlığını koyan hakemler, seti 25-21 kazandı ve müsabakada durum 2-2’ye geldi. Final seti büyük bir çekişmeye sahne olurken, basın mensupları seti galip tamamladı ve dostluk maçını kazandı.  

Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan da dostluk müsabakasının oldukça güzel bir şekilde geçtiğini ifade ederek, katkı sağlayanlara teşekkür etti. 

Voleybol hakemi Özgür Öz ise güzel bir dostluk müsabakası oynadıklarını ifade ederek, ““Bütün gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi kırmadılar yoğun gündem içinde zaman ayırdılar. Bizler voleybol camiası olarak güzel bir birliktelik yakaladık” diye konuştu. 

Basın takımının koçu Hülya Kaya ise, “Hakem arkadaşlara centilmenliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Basın takımında Mustafa Bulaşmaz, Ferdi Durdu, Fatih Avcı, Mahir Temur, Olcay Karaduman ve Nezir Demirci forma giydi. Emektar basın mensubu Şenol Karaduman’da müsabakanın birinci setinde hakemlik yaptı. 

Voleybol camiasından oluşan takımda ise Baki Alpaslan, Özgür Öz, Mustafa Emre Girgin, Mertkan Şahin, Ronay Bozyiğit, Begüm Çelik, Gamze Direk forma giydi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız