SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Hedeflerimizi Büyük Tuttuk"

0
Güncellendi - 2019-09-21 01:17:17
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol İl Temsilciliği'nin koordinesinde Malatya voleybolunun geleceği masaya yatırılırken, voleybol adına önemli kararlar alındı.

Malatya Voleybol İl Temsilciliği, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu ile Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Furkan Salduz'un desteğiyle kentteki bir otelde Malatya voleybolunu masaya yatırdı.

İstişare toplantısına Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkan Yardımcısı Özgür Öz, voleybol antrenör ve hakemleri, akademisyenler, kulüp başkanları ve yöneticileri, sporcular ile basın mensupları katıldı.

İstişare toplantısında konuşan Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan, istişare toplantısını çok önemsediklerini ifade ederek, Malatya'dan bölgeye, bölgeden Türkiye'ye, Türkiye'den de dünyaya voleybolu duyurmak istediklerini kaydetti.

Alpaslan, voleybol adına önemli çalışmalar yapmak adına istişare toplantısı düzenlediklerini belirterek, "İl temsilcisi olarak göreve gelmemizin üzerinden uzun bir süre geçmedi ama sizlerden aldığımız olumlu desteklerle iyi işler yapmaya gayret ettik. Ufkumuzu her zaman çok geniş tuttuk. Hedeflerimizi büyük tuttuk. Şuan ki katılımı da görünce inanıyoruz ki iyi işler yapmışız. İyi işler yapıyoruz ki birlik ve beraberlik var. Hep bir aradayız" dedi.

Sporu, özelde de voleybolu konuşmak için bir araya geldiklerini ifade eden Alpaslan, şunları kaydetti: "İstişare toplantısını yapma kararını almamızın isabetli olduğunu sizler gelince anladık. Başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun, yerel yönetimlerin bize verdiği destekle bir şeyler yapmaya gayret ettik. Bu toplantıda da her şeyi sizlere bıraktık. Sorunlar, istekler ve voleybol adına nasıl çalışmalar yapılabilir bunları konuşacağız."

Toplantı sonrası Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, voleybol istişare toplantısının verimli geçtiği bildirildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: "İlimiz genelinde voleybol istişaresi adını verdiğiniz toplantımızı gerçekleştirdik. Gayet olumlu ve Malatya voleybolunu daha güzel yerlere taşıyacak kararlar aldık. Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Katılan tüm sporculara, antrenörlere, beden eğitimi öğretmenlerimize, kulüp başkanlarına, hakem temsilcilerine ve İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin güzide hocalarına şükranlarımızı sunarız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız