SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda Kazançlı Hafta

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:00:45
Voleybolda Kazançlı Hafta
A- A+ PAYLAŞ
Aroma Erkekler Voleybol 3. liginde mücadele eden Malatya takımları, kendi sahalarında oynadıkları maçlarını kazanmayı başardılar.
 
M.BELEDİYE- BATMAN..
Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi'nde Malatya Belediyesi Esenlikspor, sahasında Batman Petrolspor'u 3-1 mağlup etti. 
     
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Halil Tekeli, Akgün Durgun hakem ikilisi yönetti. 
     
Çekişmeli geçen maçın ilk setini Malatya Belediyesi Esenlikspor 25-17 aldı. 
     
İkinci seti 25-22 alan Batman Petrolspor durumu 1-1 yaptı. 
     
Üçüncü sette toparlanan Malatya Belediyesi Esenlikspor, bu seti 25-18 alarak, durumu 2-1 yaptı. Dördüncü seti 25-11 alan Malatya Belediyesi Esenlikspor, karşılaşmayı 3-1 kazandı. 
 
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ- İSKENDERUN..
Türkiye Voleybol Aroma Erkekler 3. Ligi maçında, İnönü Üniversitesi, sahasında İskenderun Mursaloğlu Lisesispor'u 3-0 mağlup etti. 
     
İnönü Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Murat Kozan, Ahmet Çenesiz hakem ikilisi yönetti. 
     
Çekişmeli geçen maçın setlerini 25-11, 25-16, 25-11 alan İnönü Üniversitesi, karşılaşmayı 3-0 kazandı. 
 
FOTO: M.Belediye Esenlik- Batman Petrol maçından (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız