SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda Malatya Ekipleri 4'üncü Grupta

0
Güncellendi - 2017-08-11 02:58:03
Voleybolda Malatya Ekipleri 4'üncü Grupta
A- A+ PAYLAŞ

2017-2018 Voleybol Sezonu bayanlar ve erkekler 2’nci liglerinin fikstürleri kura çekimi sonucunda belli oldu. Malatya ekipleri dördüncü grupta yer aldı.

Kura çekimine, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)  Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve kulüp temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrası Malatya ekipleri Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Yeşilyurt Belediyespor, Erkekler Voleybol 2. Lig 4. Grup’ta yer aldı.

Grupta yer alan takımlar şöyle:

Adana Seyhan Belediyespor, Kahramanmaraş Spor Lisesi, Kayseri Develi Belediyespor, Kayseri Melikgazi Belediyespor, Kayseri Sahabiye, Konya Pema Koleji, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Mersin Silifke İdman Yurdu, Nevşehir Ürgüp Kapadokya, Osmaniye İstiklal Ortaokulu.

Ligin ilk haftasında Malatya ekipleri deplasmana gidecek. Yeşilyurt Belediyespor, Kayseri ekibi Sahabiye ile Malatya Büyükşehir Belediyespor ise Osmaniye ekibi İstiklal Ortaokulu ile karşılaşacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mehmet (6 yıl önce)
    Malatya Büyükşehir Belediyespor geçen sezon 1. ligdeydi ve kümede kalmıştı. Neden bu sezon 2. ligde oyuyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Buyuksehir belediyesporun iki takımı var. Birinci ligdeki takimi devam ediyor. Bu takım ikinci lige çıkan genç takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferdi çok teşekkürler...Malatya'da voleybol adına çok güzel şeyler yapılıyor gibi görüyorum. Geçen sezon kendi sporcularıyla ligde kaldılar. Ben bu takımı çok beğeniyorum ve yakınen takip ediyorum. İnşallah özkaynaklarla devam ederler.
    0
    0
    Yanıtla