SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda Malatya Grubu

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:57:45
Voleybolda Malatya Grubu
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Süper Kupa 1. Etap Maçında, Erkekler B Grubu'nda oynanan ilk müsabakada Tokat Belediye Plevne, Kahramanmaraş Belediye'yi 3-0 yendi. 

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen ve Malatya Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı, başhakem Kadir Girente ile yardımcı hakem İsmail Yıldırım yönetti. Tokat Belediye Plevne, müsabakayı 29-27, 25-19 ve 25-17'lik setlerle 3-0 kazandı.

Müsabaka sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Tokat Belediye Plevne takımının smaçörü Tarık Hepşen, "Bizim için sezonun ilk maçıydı. Türkiye Kupası ile sezona başladık. Takımlar daha yeni yüklenme döneminden çıktı. Herkesin üzerinde bir ağırlık var. Türkiye Kupası bizim için güzel bir hazırlık dönemi oluyor. Güzel bir maç oldu. Biz daha iyi başladık ve güzel bitirdik. Rakibimizde iyi mücadele etti ama daha iyi olan her zaman kazanıyor. İnşallah böyle devam eder" dedi.

Grubu da değerlendiren Hepşen, "Grup biraz zorlu. 2 tane 2. lig, 2 tane de 1. lig takımı var. Yarın 1. lig takımı ile karşılaşacağız. Bizim için çok daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Tokat Plevne Belediye Takım Antrenörü Aykut Lale ise, "Türkiye Kupası karşılaşması ama biz hazırlık amacıyla geldik. Bu grupta Ziraat Bankası gerçeği var. Erzurum Palandöken Belediyesi gibi güçlü bir ekip var. Bunlar lig takımı. Onlardan korkmuyoruz ama bizim yüklenme dönemimiz henüz yeni bitti. Çocuklar şuanda yüzde yüz formda değiller. Biz buraya sadece birlikte top oynamaya geldik. Skorla ilgili de bir kaygımız yok. Takımımızı lige daha iyi hazırlamak için bu maçlar bizim için bulunmaz bir fırsat" diye konuştu.

ZİRAAT BANKASI- ERZURUM PALANDÖKEN MAÇI..

Voleybol Süper Kupa 1. Etap Maçında Erkekler B Grubu'nda Ziraat Bankası, Erzurum Palandöken Belediye'yi 3-0 yenerek, kupaya fırtına gibi başladı. 

Türkiye Kupası elemelerinde B gurubunda yer alan Ziraat Bankası, Palandöken Belediye’yi 3-0 yenerek Türkiye Kupası’na iyi bir başlangıç yaptı. Malatya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın setleri 25-22, 25-22, 25-20 Ziraat Bankası lehine sonuçlandı.

İlk sete iyi başlayan Ziraat Bankası, Serhat Coşkun’un etkili smaçlarıyla ilk seti 25-22 önde kapadı. İkinci sette etkili oyununu set sonuna kadar yayan Ziraat Bankası, ikinci seti de 25-22 almayı başardı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın son setinde süren çekişmeli mücadelenin galibi 25-20 Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası 3-0’lık net sonuç ile Türkiye Kupası’na fırtına gibi bir başlangıç yapmış oldu.

Müsabaka sonrası açıklamada bulunan Ziraat Bankası Antrenörü Fernando Munoz Benitez, "Sezonun ilk maçı olması nedeniyle bizim için çok kolay olmadı. Sahanın içerisinde teknik ve taktiksel olarak istediklerimizi tam olarak yerine getiremedik ama iyi bir başlangıç yaptık. Grup çok kolay değil. Çünkü sezon öncesi ve biz teknik ve taktiksel olarak istediğimiz yerde değiliz" dedi.

PROGRAM..

27 Eylül Cumartesi

14.00 Palandöken Belediyesi - Kahramanmaraş Belediye

16.00 Belediye Plevne - Ziraat Bankası

28 Eylül Pazar

13.00 Belediye Plevne - Palandöken Belediyesi

15.00 Ziraat Bankası - Kahramanmaraş Belediye

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız