SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Voleybolda Malatya Takımları Grup Birincisi

0
Güncellendi - 2016-02-08 16:51:47
Voleybolda Malatya Takımları Grup Birincisi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Voleybol Grup Şampiyonası sona erdi. Erkeklerde Malatya Büyükşehir Belediye, bayanlarda da Malatya Konak Akademi Spor şampiyon oldular.

Atatürk Spor Salonu'ndaki müsakabalara, Malatya ve Elazığ'dan 5 erkek, 3 bayan takımı katıldı.

Müsabakaların son gününde, Erkeklerde Malatya Büyükşehir Belediyespor ile Elazığ Gençlik Spor Kulübü grup liderliği için karşı karşıya geldi. Müsabakanın setleri 25-13, 23-25,25-17 ve 25-18 sonuçlandı ve karşılaşmayı 3-1 kazanan Malatya Büyükşehir Belediyespor, grubu birinci tamamladı.

b2Bayanlarda ise Malatya Konak Akademi Spor ile Elazığ Gençlik Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Setleri 25-20, 25-18 ve 25-18 alan Malatya Konak Akademi Spor 3-0 galip gelerek grup birinciliğini elde etti.birinci tamamladı.

Erkekler birincisi Malatya Büyükşehir Belediye Antrenörü Mesut Selçuk, "Bizim için çok önemli bir gündü. Çok mutlu olduk. Yıldız takımımızla katıldığımız bölgesel ligde tüm maçları kazanarak birinci olduk ve 3. lige çıkma mücadelemizde çok büyük adım atmış olduk. Kahramanmaraş'ta oynanacak final maçlarını bitirip 3. lige çıkmak istiyoruz. Emeği geçen başkanıma, sporcularıma ve taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederim."diye konuştu.

b3Bayanlar birincisi Malatya Konak Akademi Spor takımı Antrenörü Fatih Elitok, "Malatya'yı temsil amacıyla katıldığımız ligde amacımız 3. lige çıkmak. Finallere daha iyi hazırlanarak 3. lige çıkmak istiyoruz." dedi.

Grup birincisi olan Malatya Büyükşehir Belediye erkekler ve Malatya Konak Akademi bayanlar takımları, 4-6 Mart günleri arasında Kahramanmaraş'ta yapılacak Türkiye Voleybol 3. Ligi'ne yükselme grubuna katılacaklar.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız