SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Volkan Şen Adım Adım Y.Malatyaspor'a mı?

0
Güncellendi - 2017-09-07 16:37:38
Volkan Şen Adım Adım Y.Malatyaspor'a mı?
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Fenerbahçeli Volkan Şen ile ilgilendiği iddia edilirken, kulüpten konuyla herhangi bir doğrulama yapılmaması kafaları karıştırdı.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe’de istenilen performansı ortaya koyamayan tecrübeli futbolcu, Süper Ligin yeni ekipleri Evkur Yeni Malatyaspor, Sivasspor ve Göztepe’nin transfer listelerinde yer alıyordu. Tecrübeli futbolcu için sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın olumsuz rapor vermesi sonrası bu transferden vazgeçildiği öğrenildi.

Sağlam’ın eski öğrencisini istememesi sonrası gözler farklı isimlere çevrilirken, ortaya yeni bir iddia atıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın daha sonra kararını değiştirdiği ve bu oyuncu için yönetimin yeniden devreye girdiği ileri sürüldü.

30 yaşındaki futbolcuyla Süper Ligin bir başka ekibi Bursaspor ve Sivasspor da ilgileniyor.

Kiloları Eritti, Kas Yaptı!

Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı feshetme kararı alan 30 yaşındaki Futbolcu Volkan Şen, son haliyle görenleri şaşırttı.

Geçtiğimiz yıl kilolu görüntüsüyle sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çeken milli futbolcu,yaptığı çalışmalar sonrası kaslı vücudunun fotoğrafını sosyal medyaya yükledi.

Fanatik Gazetesi- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • kerem (6 yıl önce)
    BAŞKANIMIZ ADEM BÜYÜK DIŞINDA TRANSFER YAPILMAYACAK DEMİŞ
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    PEK İHTİMAL VERMİYORUM GELECEGİNE
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan 44 (6 yıl önce)
    Volkan şen bu saatlerde sivas sporla görüsüyor...admin cok yavassin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (6 yıl önce)
    Teknik Direktöre el kol hareketleri yapan adamın bizim takımda yeri olmaması gerekir. Bizden uzak dursun.
    0
    0
    Yanıtla
  • umunc (6 yıl önce)
    admin ne feneri adamın sozlemesi fesh edildi ya....
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat yavuz (6 yıl önce)
    haberin girişi yalan böyle gazetecilik olmaz Volkan'ı fb serbest bıraktı bonservisi elinde adamın anlaşma yapmak için futbolcu iLe görüşmek yeterli
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    güzel transfer olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Volkan gelirse süper olur tüm yöneticilerimize ve hocamıza teşekürler
    0
    0
    Yanıtla