SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Kadınlar!

A- A+ PAYLAŞ
Alkollü olarak gece caddede küfreden, polis tarafından götürüldükleri karakol ve hastanede de rezalet çıkaran iki kadın hakkında işlem başlatıldı.
 
Cezmi Kartay Caddesi’nde bulunan eğlence merkezinden gece çıkan 36 yaşındaki M.Y. ile 31 yaşındaki Z.S. adlı kadınların, bağırıp çağıarak, küfrederek çevreye rahatsızlık verdiklerini gören polisler, kadınlara bağırmamaları ihtarında bulundular. Ancak iki kadının daha yüksek sesle bağırmaya ve küfre devam etmeleri üzerine, haklarında Kabahatler Kanunu’na göre sarhoşluktan işlem yapılmaya başlandı. Rapor alınmak üzere hastaneye götürülen iki kadının, hastanede de rezalet çıkardıkları, çevreye saldırdıkları, kendilerini yerlere atıp vücutlarına zarar vermek istedikleri, polislere direndikleri, bu nedenle orantılı güç kullanılarak etkisiz hale getirildikleri bildirildi.
 
İki kadının, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı doğrultusunda gözaltına alındıkları “Görev Yaptırmamak İçin Direnme, Hakaret” suçlarından haklarında işlem yapıldığı öğrenildi.
 
FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız