SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Çevreyolu üzeri Ekenler Petrol civarında Memet Kantarcı yönetimindeki 44 KN 937 plakalı araç, aniden yola çıktığı belirtilen 74 yaşındaki Hasan Karagöz’e çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Çevreyolu’nda Serdar Ciğerci yönetimindeki 44 AP 342 plakalı aracın çarptığı 64 yaşındaki Hasan Alp’ın yaralandığı bildirildi.

• Çevreyolu Dilek Otobüs Durağı civarında Bilgehan Karakaya yönetimindeki 44 AH 172 plakalı aracın, yola aniden çıktığı belirtilen 36 yaşındaki Sabri Nergis’e çarparak yaralanmasına yol açtığı öğrenildi.

• Polis tarafından, MAŞTİ Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yapılan denetimler sırasında, yasa dışı yollardan Türkiye’ye girdikleri belirtilen İran uyruklu Macit Kerimi ve Biken Gaffari ile Pakistan uyruklu Cüveyt Haşimi, Süleyman İslam ve Sadık Halik adlı şahıslar “Pasaport Kanununa Muhalefet” suçundan gözaltına alındılar.

• Halep Caddesinde oturan 18 yaşındaki Yasin G.adlı gencin, ilaç içerek zehirlendiği ve yakınları tarafından hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Beydağı Polis Merkezi’ne başvuran 44 yaşındaki Hanife E.adlı kadının, resmi nikahlı eşi 48 yaşındaki R.E.’nin, iki yıldır başka bir kadınla yaşadığı, kendisine ve çocuklarına bakmadığını, bu yüzden tartıştıklarını belirterek şikayette bulundu. İfadesi alınan koca, daha sonra serbest bırakıldı.

• Yamaç Mahallesi’nde, 50 yaşındaki F.Y.adlı kadının evini gözetledikleri ve uygunsuz harekette bulunduğu öne sürülen N.D.adlı şahısla, kadının oğlu Ö.Y.nin kavga ettikleri, birbirlerine tehditte bulundukları bildirildi. İfadeleri alınan taraflar serbest bırakıldı.

• Akpınar Meydanındaki bir kahvehanenin önünde kavga eden Yunus B.ile E.G.adlı şahısların, birbirlerini dövdükleri, karşılıklı bıçak çektikleri bildirildi. Yunus B.’nin üzerinde bıçak bulundu.

• Fuzuli Caddesi’nde Hüseyin Sönmez’e ait işyerinin arka kısmında bulunan bisikletlerin üzerindeki naylonu fark eden Sait Faik Çavuş’un, yangını hortumla söndürdüğü ve bu sırada dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan 27 yaşındaki D.G.adlı kadının, ece 23.00 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı belirtildi.

• Yukarı Çöşnük Mahallesi Muhittin Özmumcu İlköğretim Okulu önünde saat 20.45 sıralarında yürümekte olan 27 yaşındaki Özden Horoz ve 25 yaşındaki İbrahim Horoz’a, harf ve son rakam grubunu alamadıkları 44 plakalı gri renkli bir araç çarptı. Yaralılar Devlet Hastanesi’nde tedavi edilirken, polis kazaya karışan aracı belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesi’nde Muharrem ve Erdal Hançer adlı kardeşlere ait park halindeki araçtan 00.15 sıralarında hırsızlık yaparken araç sahipleri tarafından suçüstü yakalanan 16 yaşlarındaki İ.K.adlı şahsın, bu sırada iki kardeşi bıçakla ellerinden yaraladığı bildirildi. Yapılan araştırmada zanlının aynı yerde Kenan Ateş’e ait 44 FF 124 plakalı araç ile İrfan Karakuş’a ait 44 AH 837 plakalı araçlarda da hırsızlık yaptığı belirlendi. Zanlının yanındaki poşette 1 bu araçlardan çalınan şarj cihazı, lamba, dikiz aynası, 1 oto teybi, 5 kilo helva, 2 avcı yeleği, 1 cep telefonu ve 2 avcı yeleği bulundu.

• Yenihamam Mahallesi Bakırcılar Çarşısı’nda yürümekte olan 35 yaşındaki A.K.adlı kadının önüne çıkan eşi 48 yaşındaki E.K.’nin, hakkında boşanma davası açan kadını dövdüğü ve tehdit ettiği bildirildi.

• M.B.adlı şahsın, aralarındaki husumet yüzünden C.D. ve V.D.adlı çocukları, Kazım Karabekir İlköğretim Okulu çıkışında, Çöşnük Mezarlığı civarında önlerine çıkarak tehdit ettiği, daha sonra Mehmet D.adlı şahsın evine giderek camı kırdığı bildirildi. Kaçan zanlı aranıyor.

• Akpınar Meydanı’nda karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu belirtilen Serkan ve Sezay Ö. İle Hasan Basri T.adlı şahısların tartışıp, kavga ettikleri ve birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Polise başvuran Hakkı K., Turgut Temelli Caddesi Barış İşhanı’nda, daha önceden tanıdığı M.K.adlı şahsın oğlunun bıçak çekerek tehdit ettiğini, bıçağı şahsın elinden aldığını ve sonra bu kişinin kaçtığını söyledi. Polis, M.K.adlı şahsın oğlunun kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Nasuhi Caddesi Derme İlköğretim Okulu karşısında, çocuk arabasının yanından ayrılan Meryem Kaplan adlı kadının, bu sırada içerisinde anahtar, kredi kartı ve 30 YTL bulunan kol çantasının çalındığı bildirildi.

• Kale İlçesinde, 01.40 sıralarında Jandarma Komutanlığı önünde duran Recep Süme yönetimindeki 34 FGY 81 plakalı otobüste yolcu olarak bulunan Veysi E.adlı şahsın, 50 YTL verdiğini ve geri istediğini söylediği, bu nedenle aracın sürücüleri Recep Süme ve İbrahim Aktaş’ı tehdit ettiği öne sürüldü. Alkollü olduğu bildirilen Veysi E.gözaltına alındı.

• Arguvan ilçesi Tatkınık Köyünde oturan Mahmut İ.ile eşi Filiz İ.arasında telefon faturası yüzünden tartışma çıktığı, şahsın eşi Filiz İ.’nin boğazını sıkıp, yumrukla dövdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

• Gece yarısından sonra 02.00 sıralarında Malatya-Adıyaman karayolu civarında devriye gezen jandarma ekibi, yol kenarında duran ve yanında iki çuval bulunan şahıstan şüphelendi. Ömer A.adlı şahsın yanındaki çuvallarda dış yüzeyi yakılarak eritilmiş bakır tel ile musluk bataryaları bulundu. Yapılan soruşturmada, zanlının, toplam 30 kilo ağırlığındaki bakır tel ile 11 adet ikili banyo musluğu, 29 adet tekli musluk, 10 duş hortumu TCDD Lojmanlarından çaldığı belirtildi. Hırsızlığın yapıldığı yerin, Vagon Onarım Fabrikası olarak bilinen ve halen kullanılmayan yerdeki boş lojmanlar olduğu öğrenildi.

• Merkez Yaka’daki TRT Mahallesi’nde Avukat Cevdet Yücel Fenercioğlu’na ait bahçe evine balkon kapısını zorlayarak giren hırsız ya da hırsızların 70 ekran TV’yi çaldıkları bildirildi. Jandarma yaptığı araştırmada, dolap üzerindeki çikolata kutusunda, hırsızlara ait olduğu sanılan 3 adet parmak izi buldu. Bu izlerin kime ait olduğu araştırılıyor.

• Yeşilyurt ilçesi Oluklu Köyü’nün telefon tellerinin çalındığı belirtilirken, jandarma köye 1 kilometre mesafedeki direkler arasında yaklaşık 1.450 metre uzunluğundaki çoklu telefon kablosunun kesilerek çalındığını saptadı. Hırsızların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

• Malatya Şehir Mezarlığı içerisinde Garip Mehmet İnan yönetimindeki 06 AD 9261 plakalı araç, 55. cadde kavşağında karşı yönden gelen Fatih Güler yönetimindeki 33 D 3704 plakalı araçla çarpıştı. İki araç hasar gördü.

• Yeşilyurt ilçesi Görgü Köyü ile Akçadağ Yol ayrımı civarında yabancı uyruklu 3 şahsın dolaştığı ihbarı üzerine giden jandarma ekipleri; Afganistan uyruklu oldukları belirlenen Gulam Ali Zahidi, Azim Yakubi ve Ahmet Rezai adlı şahısları yakaladı. Jandarma arazide yaptığı araştırmada Kerim Seferi, Ali Meden Seferi, Muhammet Reza Mehemmedi, Hasan Seferi ve Gulam Kelendir adlı 5 şahsı dana ele geçirdi. Yapılan araştırmada, Afgan uyruklu 8 şahsın üzerinde kimlik ve pasaport bulunamazken, bu şahısların Van’dan bindikleri otobüsten yakalandıkları yer civarında indirildikleri belirlendi. Şahıslar, sınırdışı edilmek üzere Malatya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız