SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Çöşnük Mahallesi 3. Sokakta park halinde olan Mustafa Özdemir adına kayıtlı 44 KK 268 plakalı aracın, gece çalındığı bildirildi.

• Atatürk Caddesi Gökalp Pasajı’nda Yakup Gencer’e ait Malatyaspor Çay Ocağı’na gece kapıdaki zinciri ve kilidi keserek kıran hırsız ya da hırsızlar 120 YTL parayı çaldılar.

• Akpınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda saat 23.30 sıralarında Sebahattin Yüce’ye ait evin girişindeki bir çift ayakkabıyı çaldığı öne sürülen 36 yaşındaki Y.D.adlı şahsın, ev sahibi tarafından yakalandığı, kaçmak isterken kavga çıktığı ve birbirlerini dövdükleri, adliyeye verilen zanlının serbest bırakıldığı öğrenildi.

• B.Hüseyinbey Mahallesi Uçar Sokakta Ahmet V. Ve Ercan A.arasındaki kavgaya Murat Y., Kadir E., Yusuf O.adlı şahısların da karıştıkları, şahısların karşılıklı birbirlerini dövdükleri öğrenildi. Gece yarısı meydana gelen olayın zanlılarından Yusuf O. Ve Ahmet V.’nin aşırı alkollü olmaları nedeniyle ifadelerinin alınamadığı, şahısların serbest bırakıldıkları bildirildi.

• Boztepe Caddesi’nde İmam Göktaş’a ait cep telefonunu çaldığı kamera kayıtlarından saptanan 20 yaşındaki Muhammet Sami K.’nın, daha sonra yapılan araştırma sonucu yakalandığı, şahsın ifadesinde telefonu S.N.adlı şahsa sattığını bildirdiği öğrenildi. Adliyeye verilen Muhammet Sami K., tutuklanırken, hırsızlık malı satın aldığı iddiasıyla hakkında işlem yapılan S.N.serbest bırakıldı.

• Vilayet Parkı önünde yürümekte olan Enver Eyyüpoğlu’nun cebindeki telefon yankesicilik yoluyla çalındı. Saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili araştırma sürüyor.

• Kiltepe Mahallesi civarında, alacak verecek yüzünden İdris A.adlı şahıstan silah tehdidiyle kredi kartı ve cep telefonunu zorla aldıkları öne sürülen şahıslardan Mehmet Ş.’nin yakalandığı, Mehmet U.’nun ise arandığı, adliyeye verilen Mehmet Ş.’nin serbest bırakıldığı bildirildi.

• Polise başvuran T.T.adlı çocuk, 10 gün önce Metin A.adlı şahıs tarafından İstanbul’dan kaçırılıp Malatya’ya getirildiğini, burada Mikail ve Hatice Ç.’ye ait evde zorla tutulduğunu öne sürdü. Suçlamayı kabul etmeyen ev sahipleri salıverilirken, polis Metin A.adlı şahsı arıyor.

• Darende ilçesinin Hacıderviş Mahallesi’nde oturan E.Y.adlı şahıs, belirlenemeyen bir nedenle fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştı.

• Kale ilçesi Belediye binası yanında Erol Ayaz’a ait işyerinin korkuluk ve pencere camını kıran hırsız ya da hırsızlar, raflarda bulunan sigaraların tamamını çalarak kaçtılar.

• Yeşilyurt Lisesi önünde 30 yaşındaki Melek A.’ya sözlü tacizde bulundukları iddia edilen A.E. ve E.U.’nun polis tarafından yakalandığı bildirildi.

• Çevreyolu Fatih Lisesi önünde saat 21.25 sıralarında silah sesleri gelmesi üzerine giden polis ekipleri 23 yaşındaki Doğan K.adlı şahsı, kuru sıkı tabanca ile yakaladılar. Alkollü olduğu belirlenen şahıs, ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

• Fatih Lisesi önündeki olaydan kısa bir süre sonra saat 23.00 sıralarında Çevreyolu Üniversite Otobüs Durakları Şire Pazarı girişinde silah sesleri duyuldu. Polis ekipleri, burada da ateş ettiği ve alkollü olduğu saptanan 31 yaşındaki Cemal A.adlı şahsı, kuru sıkı tabancasıyla yakaladılar. Bu şahıs da serbest bırakıldı.

• 9 Kasım günü Adliye önünde Mehmet Ulukaya adlı şahsın sağ ayağından tabancayla vurularak yaralanması olayının soruşturmasında, yaralı şahsın, husumet yüzünden Osman E. ve Murat B.adlı şahısların azmettirmesi sonucu kendisine Fatih S. Ve Burak D.adlı şahısların ateş ettiğini öne sürdüğü bildirildi. Polis, bu olaydan 6 gün sonra, 4 şahsın Akpınar Meydanı’nda yakalandıklarıni, şahıslardan Burak D.’nin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca çıktığını bildirdi. Adliyeye verilen 4 zanlının tutuklandıkları açıklandı.

• Yeni Sanayi Sitesi Çıraklık Okulu önünde 18 yaşındaki Adem Parlaktaş bıçakla yaralandı. Yaralı polisteki ifadesinde, daha önceden tanıdığı Kemal adlı şahsın tartışma sonucu kendisini sol omzundan bıçakladığını, olayın ardından çarşıda dolaştığını, kanaması durmayınca hastaneye geldiğini söyledi. Polis Kemal adlı şahsı yakalamaya çalışıyor.

• Yeni Sanayi Sitesi’nde, işyerinin kapısını açık bırakarak servis için ayrılan Mehmet Kalaycı’nın işyerindeki elbisesinde bulunan cep telefonu çalındı.

• Yeşiltepe’nin Seyran Mahallesi’nde B.Aktürk adlı öğrenci gencin babası polise başvurarak sabah 07.30’da okula gitmek üzere evden ayrılan oğlunun akşam dönmediğini, hayatından endişe ettiğini bildirdi. Polis araştırmayı sürdürürken aynı mahallede oturan H.Keçeli’nın babası da polis merkezine giderek, oğlunun akşam 18.00 sıralarında arkadaşına gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını ve dönmediğini söyledi. Polis iki genci bulmaya çalışıyor.

• Melekbaba Mahallesi 3. Caddede oturan 22 yaşındaki Mehmet Y., saat 20.30 sıralarında kayınpederi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi olan Şükrü, Fatma ve Abuzer K.adlı şahısların eve gelerek, kendisini dövdüklerini, eşyalara zarar verdiklerini, daha sonra da eşini zorla götürdüklerini öne sürdü. Polis, 3 şahsı ve evden götürülen kızlarını arıyor.

• Çevreyolu’nda Ersin Zülfikaroğlu yönetimindeki 44 KH 438 plakalı aracın çarptığı 58 yaşındaki İbrahim Koşar yaralandı.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde ailevi nedenlerle çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü Pehlevi H.ile Elif, Kadir ve Murat K.adlı şahısların birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Paşaköşkü Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde oturan Bedriye A., polise başvurarak, pazara gitmek için altın kutusu içindeki 800 YTL para içerisinden para almak istediğini, kutuyu açtığında parayı ve yarım metrelik altın zinciri bulamadığını söyledi. Yaşlı kadının, eve torunundan başka kimsenin girmediğini söylediği, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

• Küçükmustafapaşa Mahallesi İpekçi Sokakta oturan 27 yaşındaki Mehtap Yıldırım, karbonmonoksit gazından zehirlenince hastaneye kaldırıldı.

• Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesinde Nail Ünsever’e ait eve sabaha karşı balkon kapısından giren hırsız ya da hırsızlar içinde kimlikler, banka kartları, 100 Euro ve 10 YTL para bulunan cüzdanını çaldılar.

• Çukurdere Mahallesi’ndeki kavga ihbarı üzerine giden polisler, Nezaket D.adlı kadının, eşi Hayrullah D.tarafından dövülmek istendiği şikayeti ile karşılaştılar. Koca ise suçlamayı kabul etmedi.

• Niyazi Mahallesi’ndeki Sezgin İş Merkezi’nin çatısını yapan Resul Umut ve Bülent Demir’in, asansör dairesine bıraktıkları temiz giysileri içerisindeki toplam 160 YTL para, kimlik kartlarının çalındığı bildirildi.

• Darende ilçesinde İmam Hatip Lisesi öğrencisi olduğu bildirilen S.Y.adlı kızın Adem adlı şahıs tarafından kaçırıldığı öne sürüldü. Polis, 12.30 sıralarında meydana geldiği belirtilen olayın ardından kızı ve kaçırdığı öne sürülen şahsı bulmaya çalışıyor.

• Kuluncak ilçesi Çayköy Muhtarı Adnan K., ilçe savcılığına verdiği dilekçede, köyde görevli öğretmen Hamit M.adlı şahsın, köy hizmetlerine ait beton büzleri kırdığını ve köy merasını sürdüğünü iddia etti. Şahıs hakkında Devlet Malına Zarar Verme ve Hakkı Olmayan Yere Tecavüz Etme iddiasıyla işlem yapıldığı, ilçe savcılığınca serbest bırakıldığı bildirildi.

• Kuluncak ilçesinin Karıncalık Kızılöz Mezrası yakınlarında bulunan, ANAP Malatya eski milletvekillerinden Bülent Çaparoğlu’nun babası 75 yaşındaki Süleyman Sırrı Çaparoğlu’na ait evden buzdolabı, porselen takımı, elektrik süpürgesi, 1 adet antika kılıç, koltuk takımı, büyükboy ayna, 72 ekran televizyon, 2 telsiz telefon çalındı. Olayla ilgili olarak, Çaparoğlu’nun bahçesinde çalışan ve çelişkili ifade veren N.A.adlı şahıs hakkında işlem yapılırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Malatya-Ankara karayolu TEDAŞ önünde Bölge Trafik tarafından yapılan denetim sırasında durdurulan Mehmet D.yönetimindeki 65 EZ 762 plakalı aracın ruhsatındaki muayene geçerlilik süresinin elle düzeltildiği görülünce, sürücü hakkında yasal işleme başlandı.

• İPAŞ Fabrikası önünde Ersin Şahin yönetimindeki 44 AF 422 plakalı otomobil ile, önünde gitmekte olan İsmail Ökteniz yönetimindeki 44 FL 086 plakalı araca dikkatsizlik sonucu çarptı. Araçlar hasar gördü.

• Malatya-Elazığ yolunun 17. kilometresinde Malatya yönüne gelmekte olan Hüseyin Sevim yönetimindeki 62 AH 165 plakalı kamyonet, Necdet Kadri Doğan yönetimindeki 33 F 1691 plakalı otomobille hatalı sollama yüzünden çarpıştı. Bu kazada da araçlar hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız