SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

• Akpınar Mahallesi Aslantepe Caddesindeki bir markete sipariş teslim etmekte olan firmaya ait 34 RVY 56 plakalı araç, sigara teslim eden araçtan 75-80 karton Winston marka sigara çaldılar. Araç sürücüsü Vedat Demirel’in şikayeti üzerine polis, saat 15.45’de meydana gelen olayın failinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

• Bentbaşı Mahallesi Sanayi Caddesinde, Burak Gençoğlu’na ait eve kimsenin bulunmadığı öğle sonrası ve 23.45 saatleri arasında balkon kapısından giren hırsız ya da hırsızlar 1 Cumhuriyet altını, 4 çeyrek altın, 1 yarım altın, 1 altın bilezik, 3 altın yüzük ile 100 YTL para çaldı.

• Yeşiltepe’nin Koşu Mahallesi’nde 00.30 sıralarında, 16 yaşlarındaki E.U., E.U. ve S.D.adlı şahıslarla tartışan 23 yaşındaki Basri Gezer, yüzünden ve sol bacağından bıçakla ağır yaralandı. Yaralı Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırılırken, polisçe 2 bıçakla birlikte yakalanan 3 zanlı, adliyece tutuklandı.

• Sanayi Sitesi 5. Caddede, 44 yaşındaki İzzet Çiçek adlı şahıs, tanımadığı bir şahıs tarafından dövülerek yaralandı. Polis olayı araştırıyor.

• Battalgazi kavşağındaki Toptancılar Sitesi’nde bulunan Metin Mamal’a ait pasta imalathanesinden 3 adet 20 kiloluk tereyağı tenekesi çalındı. Olayla ilgili soruşturmaya başlayan polis, Celal A.adlı şahsı yakaladı ve bu şahsın yağı 120 YTL karşılığı R.Ü.’ye sattığını belirledi. Celal A.poliste verdiği ifadede, daha önce bu imalathanede çalıştığını, yağları alacağına karşılık çaldığını öne sürdü. Soruşturma sürüyor.

• Yeşiltepe Koşu Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde Ş.Ş., N.M. ve T.S.adlı 15 yaşlarındaki gençler, tartışma sonucu Turgut K., Mehmet P., İdris Ö. Ve Ş.T.adlı şahıslar tarafından dövüldüler. Zanlılardan İdris Ö.’nün, Ş.Ş.’yi bacağından bıçakla yaraladığı bildirildi. Polis zanlılardan İdris Ö.dışındakileri yakalarken, yaralı gençler hastanede tedavi edildi. Polis firariyi arıyor.

• Arapgir’de, 25 yaşındaki Tahir Çevirgen, belirlenemeyen bir nedenle dövülerek yaralandı ve durumunun ağır olması nedeniyle Malatya Beydağı Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Polis, Çevirgen’i dövenin kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

• Doğanşehir ilçesi Yeni Mahallede İ.C.U.adlı 16 yaşlarındaki genç, Fehmi I. Ve G.Ö.tarafından, çıkan tartışma sonucu dövülerek yaralandı. Gözaltına alınan iki şahıs adliyece serbest bırakıldı.

• Pütürge ilçesinin Hükümet Caddesi’nde Mustafa K.adlı şahsın alkollü olarak çevreyi rahatsız ettiği, Ramazan İnan ve Ayhan Güneş’e ait işyerlerinin camlarını kırdığı, Şahin Altın’a ait 44 KP 494 plakalı aracı tekmeleyerek zarar verdiği gerekçesiyle polis tarafındang gözaltına alındı.

• Hanımınçiftliği Kasabası Buhara Mahallesi’nde oturan Zeynep Ödemiş’in kömür sobasını yaktıktan sonra çocukları Habibe, Fatma ve Salih Ödemiş ile birlikte yattıkları, ertesi gün aileden haber alamayan komşuların araştırması üzerine baygın bulundukları ve zehirlendiklerinin anlaşıldığı bildirildi. Anne ve 3 çocuğu TÖTM’de tedavi altına alındılar.

• Dilek Kasabası yolu üzerindeki bir tüp dolum tesisinde çalışan işçi Erdal Y.’nin, tartıştığı aşçı Bayram T.’yi dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.

• 1. Organize Sanayi Bölgesi 5. Caddedeki Malatya İplik Fabrikası’nda çalışan Mehmet Özdemir’in, ring bölümünde besleme makinelerini sürerken kayarak düştüğü ve yaralandığı, Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiği bildirildi.

• Yeşilyurt ilçesinin Gözene Köyünde, tartışma sonucu Ahmet A.adlı şahsın, amcası oğlu Şahin A.’yı başına taşla vurarak yaraladığı bildirildi. Yaralının köy korucuları tarafından Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı, şahsın ise yakalandığı öğrenildi.

• Kuluncak ilçesi Sultanlı Köyünde, köy merasına tecavüz edildiği ihbarı üzerine inceleme yapan jandarma, Şeyho K.adlı şahsın, köy merasına ahır yapıp, köy içmesuyu borusunu kırarak ahıra su aldığını saptadı ve şahıs hakkında yasal işlem başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız