SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Vukuat Raporu

A- A+ PAYLAŞ

* Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bir evde 64 yaşlarındaki Nurettin Özer ve Yaşar Özer adlı şahıslar, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlendiler. Nurettin Özer'in zehirlenme sonucu evde öldüğü, Yaşar Özer'in ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı bildirildi.

• Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Caddesi 3. Sokakta M.M.’ye ait inşaattan toplam değeri 6 bin YTL olan kalorifer borusu, kolektör, vana çalındı.

• Akpınar Aslantepe Caddesi Güzelyurt Apartmanı’nda oturan A.Ç.’ye ait eve giren hırsız ya da hırsızların 1.350 YTL para çaldıkları bildirildi.

• Şeker Fabrikası civarı Askeri Lojmanlar kavşağında H.Y. yönetimindeki 44 KR 706 plakalı oto ile Ankara yönüne giderken, aniden yola çıkan A.D.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Yeni Sanayi Sitesi 4. Caddede bulunan O.K.’ye ait kayısı deposunun kapı kilidini kırarak giren hırsızlar 2 bin kilo kuru kayısıyı çalarak kaçtılar.

• Sarıcıoğlu Mahallesi’nde 23.00 sıralarında evlerine gitmekte olan E.G. ve M.Ç. adlı şahıslar, tanımadıkları 3 kişinin saldırısına uğrayarak dövüldüler.

• Hacı Abdi Mahallesi Hasanbey Caddesi Cami Sokakta park halinde olan S.C.’ye ait 44 AP 682 plakalı motosiklet çalındı.

• Turgut Özal Mahallesi 2. Cadde Rüya Şehir Sitesi’nde İ.G.’ye ait eve akşam saatlerinde balkon kapısından giren hırsız, 60 YTL para, 1 çift altın küpe ve 1 altın zincir çaldı.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde oturan D.A.’nın evine giren hırsız, içerisinde 600 YTL para bulunan çantayı çalarak kaçtı.

• Soykan Parkı önünde saat 14.00 sıralarındaki olayla ilgili olarak ifadesi alınan A.Y. adlı şahıs, seyyar piyango bileti sattığını, müşterilerle ilgilenirken yanına gelen ve cebindeki 50 YTL’yi alırken farkettiği K.T. adlı şahsın, kendisine kafa attığını ve parayı aldığını öne sürdü. Yakalanan K.T., poliste ifade vermeyi reddederken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

• Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağında, K.K. adlı şahsın, abisi M.K. ile şakalaşırken, makasla yaralandığı bildirildi. Yaralı K.K. abisinden şikayetçi olmadı.

• Turgut Temelli Caddesi’ndeki kavgayla ilgili ifadesi alınan V.B.A. adlı şahıs, alacak verecek yüzünden O.Ö. ve C.L. adlı şahıslar tarafından dövüldüğünü öne sürerken, bu şahıslar suçlamayı kabul etmediler.

• Salköprü Mahallesi’nde oturan S.B. adlı kadın, Savcılığa verdiği dilekçede, 1981’den beri resmi nikahlı olan eşi İ.B.’nin emekli olduktan sonra köye yerleştiğini, kendisini öldürmek istediğini, çocuklarına da bakmadığını, ancak ayda bir kez gelerek para verdiğini, bu arada eşinin ilaç vererek kendisiyle ilişkiye girdiğinden şüphelendiği yolunda iddialarda bulundu. İ.B. ise eşinin psikolojik sorunları olduğunu ve suçlamalarını kabul etmediğini söyledi. “Zorla Cinsel İlişkiye Girme, Ölümle Tehdit ve Darp İddiası” suçlamasıyla ifadesi alınan İ.B.’nin, savcının talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

• Cemal Gürsel Mahallesi’ndeki hırsızlık olayı ile ilgili olarak polise ifade veren Y.B., 03.30 sıralarında evinden dışarı baktığında, işyerinin kapısı önünde beklerken gördüğü B.A. adlı şahsın alkollu olduğunu farkettiğini, bu şahsın bakkal dükkanını açarak sigara vermesini istediğini, veremeyeceğini söyleyince gittiğini, sabah işyerine geldiğinde kapı camının kırık ve içerdeki 51 adet biranın ise çalınmış olduğunu gördüğünü, bu şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. Polis B.A.’yı arıyor.

• Polise başvuran K.K., eşinin alacağını istemek için Hasanbey Caddesi’nde A.U. adlı şahsın işyerine gittiğini, bu şahsın kendisini dövüp, hakarette bulunduğunu öne sürerken, A.U. suçlamayı kabul etmedi.

• Turgut Özal Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda, F.T. adlı şahıs yönetimindeki araçla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve tarlaya girdi. Kaza sırasında araçta bulunan H.Y. ayağından yaralandı.

• Hacı Abdi Mahallesi Yeşilyurt Caddesi’nde, V.T. adlı şahsın yurt dışında bulunan halasına ait eve, kapısının zorla açılarak girildiği belirtilirken, içeride yapılan araştırmada herhangi birşeyin çalınmadığı bildirildi.

• Paşaköşkü Mahallesi İsmetpaşa Caddesi’nde oturan N.D.’nin 03.30 sıralarında fazla miktarda ilaç içerek intihara kalkıştığı ve Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’nde tedavi altına alındığı bildirildi.

• Tevfik Temelli Caddesi’nde 23.30 sıralarında bazı kişilerin tabancayla havaya ateş ederek kaçtıkları ihbarı üzerine polis ekipleri F.K. ve K.T. adlı şahısları yakaladılar. İki şahıs suçlamaları kabul etmediler.

• Cemal Gürsel Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde il dışında bulunan H.K.’ye ait eve çocuk odası penceresinden girildiği, ancak herhangi bir şey çalınmadığı öğrenildi.

• Milli Egemenlik Caddesi’nde araç parkı yüzünden çıkan kavgada 1 kişinin yaralandığı bildirildi. 15.15 sıralarında S.C. adlı şahsın aracını parketmek isterken A.A.I. adlı şahısla aralarında tartışma çıktığı, tartışmaya S.C.’nin eşi T.C. ve şoförleri F.Ş.’nin yanı sıra A.A.I. adlı şahsın abisi V.I.’nın da katıldığı belirtildi. Tartışmada silahla ateş edildiği ve F.Ş.’nin yaralandığı belirtilirken, A.A.I., ifadesinde abisine T.C.’nin tokat attığını, çıkan kavgayı yatıştırmak için yere doğru 1 el ateş ettiğini öne sürdü. Şahsın üzerinde 1 adet 7.65 çaplı tabanca ele geçirildi. Yaralı TÖTM’de tedavi altına alınırken, A.A.I. ve V.I. adlı kardeşler hakkında yasal işleme başlandı.

• Polise başvuran D.M.; İnönü Caddesi’ndeki bir markete girerken, daha önce çarşıdan aldığı içerisinde kazak, gömlek, parfüm olan çantayı emanete bıraktığını, geri çıkarken eşyalarını bulamadığını öne sürerek şikayetçi oldu. İşyeri görevlisi M.Ü.O. ise, bu kişinin alışveriş yapmadığını, emanetlerden sorumlu olmadıklarını öne sürdü. Araştırma sürüyor.

• Nuriye Mahallesi İlter Sokağında oturan H.İ.G., fazla miktarda ilaç içerek TÖTM’ye kaldırıldı. Hastanede tedaviyi kabul etmeyen H.İ.G.’nin, aşırı ağrılarından dolayı kas gevşetici ilaçlardan içtiği, amacının intihar olmadığı yolunda ifade verdi.

• MAŞTİ Otobüs Terminali Karşısı’nda, kendisine ait minibüsün üzerinde eşya yüklemekte olan H.K., halatın kopması sonucu asfalt zemine düşerek ağır yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

• Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne yapılan telefon ihbarında Mercedes marka 44 KT 394 plakalı oto içerisinde silahlı şahıslar olduğu bildirildi. Araç Yeşiltepe kavşağında durduruldu. Araçtaki 3 şahıstan C.Ş.’nin üzerinde 1 adet 7.65 tabanca ve 4 mermi ile kendisine ait olmayan 2 kredi kartı çıktığı, yapılan incelemede aracın plakasının sahte olduğunun saptandığı, belgelerin de sahte olduğunun anlaşıldığı bildirildi. C.Ş.’nin ifadesinde, araç sahibi olarak E.G. adlı şahsı bildirdiği, bu şahsın işyerinde yapılan aramada, kasa içerisindeki zarfta bir başkasına ait 3 kredi kartı bulunduğu, E.G.’nin de ifadesinde aracın kendisine ait olduğunu, ancak plakasının sahte olduğunu bilmediğini, kasa içerisindeki zarfı da kontrol etmediğini söylediği öğrenildi. “Ruhsatsız Silah, Başkalarına Ait Kredi Kartı Bulundurma ve Sahte Plakalı Araç Kullanma” suçlamalarıyla adliyeye verilen C.Ş. ve E.G. tutuklandılar.

• Yeşilyurt ilçesinin Hamidiye Mahallesi’nde oturan G.D., nikahlı eşinden boşanmak isteyen kızı N.A.’nın yanında kaldığını ve bir medikal firmasında satış elemanı olarak çalıştığını, kızının işe gitmek üzere evden ayrıldığını, akşam iş için Doğanşehir’de olduğunu, eve geleceğini söylediğini, ancak gelmediğini, cep telefonuna ulaşamadıklarını, gidebileceği yerlerde de bulamadıklarını belirterek, polise başvurdu. Polis araştırmayı sürdürüyor.

• Yeşilkaynak Mahallesi 8. Sokakta M.T. yönetimindeki 44 KC 914 plakalı araçla giderken, dörtlü kavşakta yan sokaktan gelen O.D. yönetimindeki 44 AD 213 plakalı araçla çarpıştı. Kazada 914 plakalı araçta bulunan H.Ö. yaralandı.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi Paşazade Caddesi 4. Sokakta hayvan taşıma yüzünden çıkan kavgada M.M.’nin, bıçakla yaralandığı ve TÖTM’ye kaldırıldığı bildirildi. Polis olayla ilgili olarak A.Y. ve S.Y. adlı şahıslar hakkında yasal işleme başladı.

• Yeni Sanayi Sitesi Caddesinde M.G. 44 KU 319 plakalı araçla giderken, karşı yönden gelen İ.G. yönetimindeki 44 AV 382 plakalı araçla çarpıştı. Kazada 319 plakalı araçta yolcu olarak bulunan B.G. yaralandı.

• Yeşiltepe Yolu Ergenekon Köprüsü üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrası E.Ö. ve H.T. adlı şahıslar ile karşı taraf olan M.E. ve İ.E. arasında kavga çıktığı, şahısların karşılıklı olarak birbirlerini dövdükleri bildirildi.

• Özalper Mahallesi 1. Caddedeki bir evde meydana gelen olayla ilgili olarak ifadesi alınan S.G., babasının kendilerine geldiğini ve babasıyla eşi K.G.’nin tartıştığını, kendisinin babasını alarak dışarıya çıktığını, eşinin bu sırada silahla havaya ateş ettiğini söylerken, K.G. adlı şahıs psikolojik tedavi gördüğünü, tabancayla iki el ateş ettiğini, eşine ve kayınpederine kötü davranmadığını öne sürdü. Kuru sıkı tabancaya el konurken şahıs hakkında işleme başlandı.

• Turgut Özal Caddesi’ndeki Esenlik Market’e 03.45 sıralarında otomatik giriş kapısını kırarak giren şahıs ya da şahısların, sigara standını yerinden söktükleri, ancak herhangi bir şey çalmadıkları bildirildi.

• Şifa Mahallesi Terminal Caddesi’ndeki evinden yaralı olarak Devlet Hastanesi’ne getirilen E.O. adlı kadın, temizlik yaparken dalgınlıkla kapıyı çektiğini ve bu sırada burnundan yaralandığını söyledi.

• Küçük Mustafa Paşa Mahallesi Çöloğlu Sokakta M.Y. adlı şahsın evine, balkon kapısından giren şahıslarca, evin dağıtıldığı ancak herhangi bir şey çalınmadığı öğrenildi.

• Sıtmapınarı Halep Caddesi’nde A.M. adlı şahısların, ailesi ile birlikte kurban etini parçalarken karnından bıçakla yaralandığı ve durumunun ağır olması nedeniyle Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı bildirildi.

• Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne yapılan bir telefon ihbarı üzerine 20.40 sıralarında Battalgazi kavşağı civarında yakalanan B.A. adlı şahsın elindeki poşetin içerisinde 1.342 gram gonce esrar, üzerinde de 2 plaka esrar bulundu. “Satmak Maksadıyla Esrar Bulundurmak” suçlamasıyla adliyeye verilen zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

• Başharık Mahallesi 14. Sokakta L.Ş. adlı şahsın evine kimsenin bulunmadığı bir sırada girildiği, daha sonra yapılan kontrolde herhangi birşeyin çalınmadığının belirlendiği, araştırmanın sürdürüldüğü bildirildi.

• Cevherizade Mahallesi Kozkökü Sokakta M.S. adlı şahsın oturduğu apartmanın bodrum katında bulunan 02 FE 546 plakalı motosikleti çalındı.

• Mehmet Buyruk Caddesi Battalgazi Öğrenci Yurdu karşısında M.E.Y. yönetimindeki 44 EK 111 plakalı oto ile R.G. yönetimindeki 44 AR 320 plakalı araç çarpıştılar. M.E.Y. yönetimindeki aracın daha sonra yol kenarında park halinde olan A.G.’ye ait 44 AE 849 plakalı otonun yanı sıra, devriye gezmekte olan Y.Ö. adlı polis memuru yönetimindeki 44 A 0074 plakalı polis otosuna çarptığı, kazada 111 plakalı araçta bulunan O.D.’nin de yaralandığı bildirildi.

• Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Caddesi’nde Ü.Ö. adlı şahsın evine kimsenin bulunmadığı akşam saatlerinde giren hırsız ya da hırsızlar 2z altın künye, 1 altın kolye, 1 cep telefonu, 1 çift spor ayakkabı ile 15 YTL bozuk para çaldı.

• Cirikpınar Mahallesi Okul Sokakta park halinde olan S.A.’ya ait 44 FT 738 plakalı aracın sol arka kelebek camı kırıldı ve kapısı açılan araçtan 1 kaban, 1 adek MP3 CD çalar, 1 cep telefonu çalındı.

• İnönü Caddesi Sıtmapınarı Kavşağı Polis Evi civarında, E.A. yönetimindeki 44 AC 475 plakalı oto ile O.U. yönetimindeki 02 FS 598 plakalı araçlar çarpıştı. Kaza sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden E.A.’nın yönetimindeki araç, cadde üzerinde park halinde olan O.H.’ye ait 44 FZ 598 plakalı araca da çarparak hasar verdi. 475 plakalı araçta bulunan T.G.’nin de kaza sırasında yaralandığı öğrenildi.

• Cezmi Kartay Caddesi’nde 23.45 sıralarında silahla ateş etme olayı olduğu yolundaki bilgi üzerine giden polis ekibine ifade veren R.D. adlı şahıs, kardeşine M. Adlı şahıs tarafından silah çekildiğini öğrenince, kardeşini almak üzere geldiğini, cadde üzerine çıktığı sırada bir kahvehanenin penceresinden M. Adlı şahsın kendisine ateş ettiğini, ancak isabet ettiremediğini, bu şahıstan şikayetçi olmadığını söyledi. Gözaltına alınan M.Ö. adlı şahıs ise suçlamayı kabul etmezken, polis olay yerinde 2 adet 7.65 çaplı boş kovan buldu. M.Ö. adlı şahıs, savcının talimatıyla ifadesi alındıktan sonra polis merkezinden salıverildi.

• Devlet Hastanesi’ne yaralı olarak getirilen R.K., polise verdiği ifadedede, abisi S.K. ile tartışırken, elindeki kuru sıkı tabancayı abisine doğru tuttuğunu, abisinin kendisini göğsünden ve bacağından bıçakla yaraladığını, ancak abisinden şikayetçi olmadığını söyledi. Polis olayda kullanılan bıçak ve kuru sıkı tabancaya el koyarak soruşturmaya başladı.

• Turgut Özal Mahallesi 1 Caddede oturan H.M.B. adlı şahsın evine çocuk odası penceresinden girilerek 1 adet dizüstü bilgisayar çalındı.

• Turgut Özal Mahallesi 1. Cadde’de saat 23.00 sıralarında bir evin kurşunlandığı iddiasıyla ilgili araştırma yapan polis, ev sahibi M.B.’nin ifadesini aldı. M.B., eve döndüklerinde oturma odasının tavanındaki mermi izini farkettiğini, daha sonra pencerede de kurşun deliği gördüklerini, evlerinin kurşunlandığını anladığını, bu olaydan dolayı kızından boşanan ve kendilerini sürekli rahatsız eden eski damadı İ.D. adlı şahıstan şüphelendiğini söyledi. Evdeki incelemede deforme olmuş 1 adet mermi çekirdeği bulunurken, polis İ.D.’yi arıyor.

• Abdulgaffar Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde oturan E.T.U. adlı şahıs, 04.35 sıralarında yakınları tarafından Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahaleden sonra TÖTM’ye sevkedilen şahsın, fazla miktarda ilaç içerek intihara teşebbüs ettiği öne sürüldü.

• Hasanbey Caddesi Esen Sokaktaki aile kavgasında Ş.U., dövülerek yaralandı ve Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi. Ş.U., ailevi nedenlerle eşiyle tartıştığı sırada dövüldüğünü, ancak şikayetçi olmadığını öne sürerken, ifadesi alınan M.U. suçlamaları kabul etmedi.

• Şeker Stadı karşısında Ş.M.G. yönetimindeki araçla giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan M.A.’ya çarparak yaralanmasına yolaçtı.

• Şeyhbayram Mahallesi Hacı Yakup Sokağında, D.B.’nin taşeronluğunu yaptığı inşaattan 450 metre uzunluktaki elektrik kablosu çalındı.

• Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından A.H. adlı şahıs silah kaçakçılığı yaptığı şüphesiyle takibe alındı. Şahsın telefonla görüştüğü N.Ç. adlı şahısla anlaştığı belirlenirken, Belediye Karşısı Halkbank Önü’nde 21.45 sıralarında A.H.’nin yakalandığı, üzerinde 1 adet 7.65 çaplı tabanca çıktığı, evinde de 1 adet 7.65 çaplı kuru sıkı tabanca ele geçirildiği bildirildi. Evde ayrıca 9 mm. ve 7.65 mm. çaplı şarjörler bulundu. Polis olayla ilgili olarak A.H.’nin yanı sıra N.Ç., H.B.O. ve S.L. gözaltına alındılar ve bunlardan A.H. tutuklandı.

• Hekimhan ilçesinin Mimar Sinan Mahallesi Soğukpınar Sokağında F.T.’ye ait evde çıkan yangına ilçe itfaiyesi müdahale ederek söndürdü.

• Pütürge ilçesinin Köylü Mahallesi Konutlar Caddesi’nde il dışında olan S.İ.’ye ait evde Y.T. adlı şahıs yakalandı. Hırsızlık amacıyla eve girdiği öne sürülen küçük yaştaki şahıs, kimlik tesbitinden sonra ailesine teslim edildi.

• Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’ne giden dolmuşta yolcu olarak bulunan S.A.’nın cebindeki 1.400 YTL’yi yankesicilik yoluyla çaldığı öne sürülen H.Ç.’nin polis tarafından yakalandığı, ifadesi alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

• Halfettin Mahallesi 1. Adliye Sokakta Ö.T.’ye ait işyerinin kapısını zorla açarak giren hırsız ya da hırsızlar, bilgisayar yazıcısı ile ADSL modemini çaldılar.

• Kiltepe Mahallesi Hacı Reşit Sokaktaki Sağır ve Dilsizler Okulu önünde Ş.Y. ve A.T. adlı şahısların birbirleriyle kavga ettikleri ve birbirlerini bıçakla yaraladıkları bildirildi.

• Şifa Mahallesi İnönü Caddesi’nde S.K. adlı şahsın terasında bulunan kümesteki 27 adet güvercinin gece yarısı çalındığı bildirildi.

• Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi 5. Sokakta A.K. adlı şahsın evine mutfak penceresinden giren hırsız tarafından 30 YTL para çalındı.

• Paşaköşkü Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde yaya olarak evine gitmekte olan V.Y., tanımadığı 3 kişi tarafından dövülerek yaralandı.

• Zaviye Mahallesi’nde oturan M.Y.C. adlı şahsın evine balkon kapısından giren hırsız ya da hırsızların 50 adet 9 mm. çaplı mermi ile 3 çeyrek altın çaldıkları bildirildi.

• Cezmi Kartay Caddesi Sarıcıoğlu Sokak üzerinde kavga olduğu yolunda 00.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine giden polis, bir şahsın yerde yattığını görünce ambulans istedi. Bu sırada etrafta bulunan şahıslardan E.T.’nin ambulansın geciktiği gerekçesiyle, devlet aleyhine küfretmeye başladığı, ekip otosuna bindirilmek istenirken çevrede bulunanlardan S.A., B.Ş., C.Ö., H.M. ve R.Ç. adlı şahısların da polislere zorluk çıkardıkları, bunlardan B.Ş.’nin elindeki bira kutusu ile polis otosunun camını kırdığı belirtildi. Tamamı yakalanan şahıslar, gönderildikleri adliyece serbest bırakıldılar.

• Başharık Mahallesi 13. Sokakta oturan A.Ş. adlı kişi, A.Ş. adlı kızının saat 15.00 sıralarında eve gelen E.T. adlı şahıs tarafından zorla kaçırıldığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

• Hidayet Mahallesi 3. Sokakta oturan İ.A. adlı şahsın evine mutafak penceresinden giren hırsızlar 1 televizyon, 1 DVD ile 100 YTL para çaldılar.

• Yeni Sanayi Sitesi 4. Cadde 2. Sokakta park halinde olan M.D.’ye ait 44 ED 866 plakalı araçtan oto teybi ve 2 hoparlör çalındı.

• Selçuklu Mahallesi Toptancılar Gıda Sitesi’nde H.K.’ya ait işyerine giren hırsızlarca 9 yarım altın, 4 çeyrek altın ve 1 adet dizüstü bilgisayar çalındı.

• İskender Mahallesi Şehit Alp Tunga Parkı Yanındaki evde oturan M.A.’ya ait evden 1 altın takı seti, 1 altın kolye, 1 çift altın küpe, 700 YTL para ile ev sahibinin oğluna ait 3 adet tekvando kemeri çalındı.

• Çukurdere Mahallesi 2. Gül Sokağı üzerinde park halinde olan İ.Ş. adlı şahsa ait 44 FT 632 plakalı Renault Toros marka otomobilin çalındığı bildirildi.

• Ailesi ile birlikte 01.45 sıralarında polise başvuran F.Y., 2004 yılında tanıştığı V.E.ile aynı yıl ilişkiye girdiğini, bu durumu daha sonra ailesine anlattığını ve ailesinin izniyle nişanlandıklarını, ancak nişan sonrası geçen zamanda V.E.’nin tavrının değiştiğini, 00.30 sıralarında da Mimar Sinan Caddesi’ndeki evlerine gelen V.E.’nin, kendisine ve ailesine hakarette bulunup tehdit ettiğini öne sürdü. V.E. yakalandı, soruşturma sürüyor.

• İsmetiye Mahallesi Çevreyolu Üzerinde M.O. adlı şahsa ait işyerinin güvenlik alarmı 03.15 sıralarında çaldı. Polis tarafından yapılan kontrolda işyerinin arka pencere camının kırıldığı, korkuluklarının söküldüğü, ancak herhangi birşeyin çalınmadığı belirlendi.

• Zaviye Mahallesi Turgut Temelli Caddesi 12. Sokakta, Ö.Y. adlı şahsın evine kapısı zorla açılarak girildiği, ancak şahsın il dışında bulunması nedeniyle bir şey çalınıp çalınmadığının belirlenemediği öğrenildi.

• Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi’nde M.K.’ye ait 44 DK 956 plakalı mobilet motosiklet çalındı.

• Darende ilçesinin Kaldırım Mahallesi’nde H.İ. yönetimindeki 09 K 8330 plakalı araç takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan S.Ç., Z.Ç. ve C.Ç. yaralandılar.

• Pütürge’de polise başvuran H.Ş., yaklaşık 1 ay önce Malatya’da iken bir tanıdığı vasıtasıyla Pütürge’deki evinden emanet alması için M.K. adlı şahsa evinin anahtarını gönderdiğini, ancak bu kişinin emanetlerin yanı sıra, kendisine ve ev sahibine ait eşyaları da aldığını, geri getireceği düşüncesiyle şikayetçi olmadığını, ancak bir süre sonra evinden av tüfeğinin çalınmış olduğunu öne sürdü. Bu şahsın şüpheli olarak bildirdiği M.K. ve M.M. adlı şahıslar yakalandı, suçlamaları kabul etmeyen iki şahıs serbest bırakıldı.

• Zafer Mahallesi 4. Sokakta N.Y. adlı şahsa ait eve giriş kapısını zorla açarak giren hırsızlar 3 altın bileklik, 2 altın küpe, 1 cep telefonu ile 90 YTL para çaldılar.

• Mehmet Buyruk Caddesi’nde K.A. yönetimindeki araçla karşıdan karşıya geçmekte olan M.Ş.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Zafer Mahallesi Hikmet Fırat Sokağında oturan A.Ş.’ye ait evin kapısını zorla açarak giren hırsızlar 1 adet 9 mm. çapında Sarsılmaz Kılıç marka tabanca ile 8 mermiyi çaldılar.

• İskender Mahallesi’nde B.A.E. ve B.E. adlı şahıslara ait eve mutfak kapısı kırılarak girildi. Evde bulunan B.E. polise verdiği ifadede, şoförlük yapan ve evde bulunmayan eşine ait 2 el çantasındaki eşyaların çalındığını, bunların ne olduğunu bilemediğini, eşi döndüğünde tesbit edebileceklerini söyledi.

• İskender Mahallesi Tatar Sokakta bulunan Tevfik Memnune Gültekin İlköğretim Okulu’nun kantinine giren hırsızlarca 36 koli çikolata, gofret, bisküi, 80 tükenmez kalem çalındı.

• Koyunoğlu Mahallesi Hacıevliya 3. Sokakta M.K.’ye ait eve kapısı zorla açılarak girildi. Ev sahibi, çalınan herhangi birşeyinin olmadığını söyledi.

• Öğretmenevi karşısında E.D. yönetimindeki motosiklet ile giderken, önündeki A.S.K. yönetimindeki taksiye çarptı. 23.15 sıralarındaki kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, taksi sürücüsünün alkollü olduğu belirlendi.

• Hekimhan ilçesinin Karşıyaka Mahallesi Esentepe Caddesi’nde oturan G.I.’nın, evdeki sobayı yanar durumda bırakıp 21.00 sıralarında komşusuna misafirliğe gittiği, evde başlayan yangına itfaiyenin müdahale ederek söndürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız